Het is de maand van de steenbok

Januari staat in het teken van het sterrenbeeld Steenbok (22 december – 20 januari). Dit heeft niet alleen voor steenbokken een gunstige uitwerking, ook andere personen hebben baat bij de energie die aanwezig is. Doe hier je voordeel mee en lift mee op de eigenschappen van de steenbok!

Gister zat ik op de yogamat en daar wordt niet alleen aandacht geschonken aan lichamelijke oefeningen, ook je mind komt aan de beurt. Vol met energie van de steenbok.

Steenbokken barsten van ambitie
Dit is bij uitstek de tijd om woorden om te zetten in daden. Opeens lijkt alles mogelijk en wil je er honderd procent voor gaan. De steenbok heeft een vechters mentaliteit, is plichtsgetrouw en laat zich niet uit het veld slaan.

Doelen bereiken geeft voldoening
Lanterfanten is zó 2018! Steenbokken zijn op hun best als ze doelen bereiken en januari is hét moment. Het is geen maand om stil te zitten.

Geen behoefte aan een gigantisch sociaal netwerk
Omdat januari koud en donker is, mollen we liever binnenshuis. Dit is één reden waarom we wellicht minder sociaal zijn maar anderzijds hebben we ook minder behoefte aan al die losse netwerk fladders. De steenbok blieft liever drie of vier goede vrienden en de rest is minder belangrijk. Snapt u?

Tijd om grenzen aan te geven
Januari is een mooi moment om de balans op te maken. Wat ging goed en wat zou je anders willen? Twijfel heeft deze maand geen kans, alles is duidelijk en helder aangegeven waardoor je knopen door kunt hakken.