Hoe chill! Met deze broodrooster is aangebrand brood verleden tijd

Voor mij gaat er niets boven een ontbijt met een heerlijk geroosterd broodje. Als ik erg gehaast ben, gooi ik m’n broodjes alvast in de broodrooster en ga ik ondertussen verder met andere dingen. In alle drukte vergeet ik dat ik mijn broodjes allang in de rooster heb gedaan en helaas gebeurt het dan veel te vaak dat m’n broodjes zeer al dente uit de rooster schieten. Oeps! Gelukkig heeft James Stumpf van Stumpf Studio een oplossing voor dit probleem bedacht.

Lees ook: WTF! Deze vrouw bakt zuurdesembrood met ingrediënten uit haar vajayjay

Het fijne van deze broodrooster is dat je er doorheen kunt kijken. De rooster is gemaakt van multiplex glas en bamboe en is fantastisch vormgegeven. Het design is niet het enige innovatieve aan deze broodrooster; de broodjes worden namelijk door middel van stoom geroosterd. Daarnaast schiet de broodrooster je broodjes niet uit de machine, maar kun je deze gewoon met de blote hand uit de rooster pakken. Wanneer de broodrooster is afgekoeld, kun je je broodjes uit de machine pakken (dit wordt op het touchscreen paneel aangegeven). Op dit moment bevindt de rooster zich nog in z’n ontwikkelfase, dus is het nog onduidelijk wanneer de rooster op de markt zal verschijnen.

Lees ook: Onderkin? Zo kom je er snel vanaf

Foto’s via