Gratis op vakantie en knuffelen met een huisdier? Dat kan zo!

Stel je voor… Je kunt gratis slapen in de mooiste huizen, terwijl je ook nog met lieve huisdiertjes mag knuffelen. Klinkt ideaal toch? Mocht dit klinken als jouw perfecte vakantie, dan is het zaak om snel verder te lezen.

Heerlijk luieren in een gigantische villa in Australië of een schattig huisje aan de Franse kust, voor precies NUL euro. Terwijl je ’s avonds lekker kan knuffelen met fluffy op de bank. Dat klinkt voor de echte dieren liefhebbende wanderlusters als een droom.

De website Trusted Housesitters  is er voor iedereen die houdt van reizen en van dieren, een waar walhalla. Hier bieden huisdier eigenaren hun huis gratis te huur aan, in ruil voor het verzorgen van hun geliefde beestje. Het idee is simpel. In ruil voor verzorging van de huisdieren, mag jij gratis overnachten in het huis.

Maar hoe werkt dat dan precies? De eerste stap begint bij je inschrijven op de website. Dit is wel even een “kleine” investering van $100, maar dat verdien je hopelijk snel weer terug als je nooit meer hotelkosten hebt! Daarna is het een kwestie van reputatie opbouwen. Dit kan je eenvoudig doen door eerst een paar keer op te passen op huisdieren bij jou in de buurt.

Ook toe aan een semi gratis vakantie en wat vierpotig gezelschap? Trusted Housesitters is je oplossing!

Lees ook: Dit koppel verdient bakken met geld met hun reizen op Instagram