Een op het lijf geschreven samenwerking: Balmain en Trudon

Hear hear! Balmain en Trudon presenteren een speciale limited edition van de populaire Balmain-Trudon-kaars. Heb je zin in wat luxe? Dit riekt naar meer! De geurkaars van het couture merk Balmain en het oudste nog bestaande kaarsenmerk ter wereld, Trudon, komt in een mooie warme, met de hand gemaakte, donkerrode glazen houder. Een lust voor het oog en dan hebben we het nog niet eens over de neus!

De verrukkelijke geur is gecreëerd door Emilie Bouge in samenwerking met Olivier Rousteing en Trudon. De tonen leer, Atlascederhout, buskruit en sigaar krijgen een vrouwelijke draai door de toevoeging van een mysterieuze doch prominente zwarte roos.

Wij houden van ambacht en authentieke producten. Van creativiteit en duurzaamheid. Deze kaars omvat alles. De kaarsen van Cire Trudon werden ooit gebrand door grote namen als Napoléon Bonaparte en Marie Antoinette. Vandaag de dag worden ze nog steeds met de hand gemaakt en dat is uniek. De kaarsen zijn 100% plantaardig en het glas komt uit Vinci (Italië). Er wordt gebruik gemaakt van echt goudfolie.

trudon balmain
De speciale limited edition Balmain-Maison Trudon-kaars is nu te koop bij boetieks van Balmain en Trudon en op Balmain.com en Trudon.com.

Verkrijgbaar in twee maten – Classic (270 g) en La Grande Bougie (2.8kg).

Lees ook: smeren met Noosh