Smeren met NOOSH: accentueer je natural beauty

In een wereld waarin cosmetica in al haar soorten en maten continu je oog (en dus aandacht) probeert te vangen, heb je er als consument een flinke kluif aan om te kiezen. Foundation hier, blush daar. Okay, veel copy-pasten is het wel. NOOSH doet het nét anders met haar clean cosmetica! 

NOOSH is dol op pure schoonheid

Doet het je aan iets bekends denken? Nou, maak van dat ‘iets’ ‘iemand’ en je bent er. NOOSH is namelijk het frisse, nieuwe beautymerk van Anna Nooshin. Al jaren droomt de influencer en zakenvrouw van haar eigen cosmeticalabel en afgelopen voorjaar kwam haar meisjesdroom dan eindelijk in vervulling.

NOOSH Anna Nooshin clean cosmetica

“Iedereen is mooi van zichzelf”, aldus Anna. “Maar ik miste nog een beautylijn met producten die natuurlijk, duurzaam, inclusief, betaalbaar en daarnaast gemakkelijk in gebruik zijn, een aanvulling op je standaard beautyfavorieten. Producten die nét even die extra glow geven aan je natuurlijke schoonheid.”

NOOSH houdt van pure schoonheid in de dubbele betekenis van het woord. Puur als in weinig mikmak (want je bent mooi zoals je bent en dat heeft niet veel poeha nodig, accenturen it is), en puur vanwege de zorgvuldig geselecteerde vegan ingrediënten en het 100% dierproefvrije karakter. Verder wordt het best dichtbij huis ontwikkeld, in het land van l’amor: Italië. Liefde die je terugziet in het palet aan lipgloss tot oogschaduw en primer tot fixing spray. Kunnen we veel woorden aan vuilmaken, doen we niet. Iets met lekker zelf aan de ontdek!

NOOSH Anna Nooshin clean cosmetica

Pop-up store in Neerlands shopping walhalla

Nu het land weer van het slot gaat, is het des te leuker om de paden op, de lanen in te trekken. Tip voor t/m zondag 30 januari? Bookmark (en bezoek vooral) de Westfield Mall Netherlands in Leidschendam en hobbel langs de eerste NOOSH pop-up store. Past dat nu niet in je agenda, dan spurt je toch naar de online shop? Nooshbeauty.com is je go to adres.