Deephouse Yoga en Yoga Nidra event

Op 21 juni is het Nationale Yoga dag, een mooi moment om extra aandacht te besteden aan mijn favoriete manier om met je lichaam en mind bezig te zijn: yoga. Nu heb ik behalve liefde voor yoga ook liefde voor deephouse muziek. Als deze twee samenkomen ben ik heul graag van de partij! En dat gebeurt op 24 juni tijdens het Deephouse Yoga en Yoga Nidra Event op 24 juni in een prachtig nieuw conscious hotel.

Op deze zondagochtend komen twee krachtige, in New York al zeer populaire, yogatrends aan de orde: Deephouse Yoga en Yoga Nidra. Binnen drie uur ga je van een opzwepende vinyasa practice (met deephouse tunes van een live DJ!) naar een diep ontspannende slaapmeditatie. Van high on energy naar mega diepe zen. Het idee hierachter is dat je dieper in ontspanning kunt komen door je eerst flink in te spannen. Bovendien helpen de deephouse tunes je om in een flow te komen en wordt er een fijne energie gecreëerd met kristallen en essentiële oliën van Rock Your World.

deephouse rock your world

In combinatie met een healthy drink en gezellige goodie bag (inclusief Rock Your World spray) kun je op een unieke manier losgaan! Kijk op de Facebook pagina van het event voor meer informatie.