De periode van de kreeft is aangebroken en dit moet je weten

De kreeft is een sterrenbeeld waar ik een sterke connectie mee heb. Mensen die geboren zijn tussen 21 juni en 22 juli vallen onder het zonneteken van de Kreeft. Kreeften zijn gevoelig, emotioneel en erg begaan met familie en vrienden. Ze leven op een spirituele, liefdevolle manier en zijn alles behalve zelfzuchtig. Kreeften trekken zich graag terug, daarom is hun huis de basis en daar willen ze zich goed voelen. Er zijn dingen die perfect passen bij de kreeft om hun levensstijl zo geriefelijk mogelijk te maken. Ook al zeggen kreeften dat ze niks nodig hebben, iets geven is altijd leuk!

Planten
Omdat kreeften veel thuis zijn is het altijd een goed idee om ze blij te maken met een plant of bos bloemen. Een tip: levende stenen! Deze planten zijn hard van buiten en krachtig van binnen, net als de kreeft.

lithops

Maansteen
Maansteen, de steen van de vruchtbaarheid, hoort bij het teken kreeft. Deze steen bevordert de intuïtie en vergroot het hartchakra. De steen vergroot liefde voor alle levende wezens op aarde en heeft kalmerende werking op het gevoelsleven.

maansteen

Fotoalbum
De kreeft omringt zich graag met dierbare, daar wordt hij of zij rustig van. Wat is een beter cadeau dan een fotoalbum met dierbare herinneringen?

Kookboek
De kreeft heerst over de maag. Een kookboek is het perfecte cadeau omdat ze graag veel tijd in huis doorbrengen en van eten houden. Eten met familie en vrienden! Wie weet mag jij de volgende keer als de kreeft in de keuken staat aanschuiven!

Gezelschapsspel
Omdat de kreeft niet outgoing is, past een gezelschapsspel erg goed bij de persoonlijkheid van deze persoon.