De energie van de stier

Vanaf 21 april tot 20 mei is het de energie van de stier die overheerst. Wekelijks ga ik naar Andreas Trussat voor mijn Gracefull movement les en behalve dat we werken aan ons lichaam, geeft hij ons altijd iets mee om over na te denken. Deze week vertelde hij over de energie van de stier die in sterk contrast staat met die van de ram. Het is tijd voor verdieping en geduld.

Omdat ik de woorden van Andreas altijd super interessant en inspirerend vind, neem ik thuis nog de tijd om hierover na te denken. Meestal ga ik op zoek naar extra informatie maar heel eerlijk? Op het internet staat niet al te veel geschreven. Gelukkig kan ik nu iets vertellen na aanleiding van de les en mijn eigen research. We gaan een periode tegenmoet van begrip en overwinningen maar we kunnen ook blokkades en vertragingen verwachten. Het is geen periode om knopen door te hakken of om bijvoorbeeld een flinke verbouwing te plannen. In de energie van de stier krijgen we de kans om onze diepste wensen sterker te maken en relaties te verdiepen maar daar is geduld voor nodig. Je partner is je persoonlijke goeroe op bepaalde gebieden. Wat zeg ik? Een partner? Het hart voelt zo groot dat liefdesoptimisme ervoor zorgt dat je wellicht openstaat voor meer dan een liefde. We zijn loyaler dan ooit maar hebben ook sneller een oordeel klaar. Om de chaos in je hoofd tot rust te brengen raden wij aan om je bezig te houden met aardse zaken zoals muziek luisteren, kunst kijken en lekker eten.