Wat betekent Mercurius Retrogade voor de liefde?

Op 31 oktober gaat Mercurius in retrograde. De baan van de planeet Mercurius verandert dan, wat voor verwarring kan zorgen op het gebied van communicatie, relaties en timing. Bumble heeft daarom hulp ingeschakeld van astrologen om belangrijke beslissingen voor de liefde op te helderen doormiddel van astrologie. Want geef toe: jij hebt vast en zeker wel eens je horoscoop gecheckt als het gaat om (potentiële) relaties. Ik wel. Zelfs mijn man heeft gecheckt of er een match was op basis van onze sterrenbeelden.

Nu Mercurius Retrograde van baan verandert en achteruit gaat lopen, raakt het leven een beetje in de war. Mercurius is de planeet die heerst over communicatie, intellect en timing. Het ligt daarom voor de hand dat je eerder te maken krijgt met miscommunicatie of vertragingen. Onhandig als je net in deze periode aan het daten bent.

Van 31 oktober tot 20 november staat alles in het teken van de intense schorpioen. Dus wat kunnen we verwachten? Vertragingen, misverstanden, jaloezie en obsessie. Aan de andere kant zorgt Venus, de planeet van de liefde voor een helpende hand en een groot hart. Michele Knight, Bumble’s expert, in-house astroloog legt uit wat Mercurius Retrogate voor jouw liefdesleven betekent.

Ram
Love is your drug! Je wordt overspoeld met passie maar wees voorzichtig… door een roze bril zie je niet helemaal helder. Probeer realistisch te blijven voordat je een move maakt.

Stier
Mercurius mengt zich in jouw liefdesleven. Waar het hoofd vol van is (relaties) loopt het hart van over dus ga eens lekker romantisch doen!

Tweeling
Als je wilt daten, kies dan voor een locatie dichtbij huis. Focus je tijdens de date ook echt op de persoon die tegenover je zit en laat je niet afleidingen door werkgerelateerde zaken.

Kreeft
Zelfs Mercurius kan jouw zorgeloze stemming niet bederven. Je bent optimistisch, enthousiast en positief over alles en dat straal je uit. De uitdaging? Hoe kies je de juiste persoon als je zoveel zielen aantrekt? Val niet voor een charmeur en onoprechte vleierij.

Leeuw
Irritaties thuis zorgen voor problemen. Vermijd gekibbel over huishoudelijke taken en Kondo your house! Opgeruimd staat netjes!

Maagd
Het goede nieuws? Je komt om in fe flirts, aan keuze geen gebrek! Desalniettemin zorgt Mercurius voor chaos in conversaties. Ga vooral niet een gesprek aan met je ex en check of je je berichten naar de juiste persoon stuurt.

Weegschaal
Je hebt behoefte aan zekerheid en veiligheid. Probeer wat extra zelfliefde en zekerheid te creëren waardoor je je sterker voelt. Geef dromen tijd en overhaast niks want dit is niet het juiste moment .

Schorpioen
Alles draait om jou schorpioen! Aan de ene kant weet je precies te verwoorden wat je wil maar aan de andere kant weet je het diep in je hart nog niet. Doe vooral geen aannames over wat anderen bedoelen. Vermijd discussie en laat dingen los. Nu is niet de tijd voor verandering.

Boogschutter
Je wordt bedolven onder magische liefde waardoor je je verliest in illusies. Je hebt de neiging om het beste in een ander te zien en je voelt jezelf aangetrokken tot fantasieën.

Steenbok
Op sociaal gebied sta jij sterk! Dit is een perfecte tijd om met vrienden samen te werken. Komt er een plot twist aan? Een oude vriend of vriendin onthult misschien zijn ware gevoelens voor jou.

Waterman
Je voelt jezelf aangetrokken tot een collega maar denk voordat je doet of dingen worden ingewikkeld. Zelfverzekerdheid zorgt voor focus maar beloof geen dingen die je niet na kunt komen.

Vissen
Mercurius wakkert jouw innerlijke avonturier aan. Reis, ontdek en andere zielen voelen zich tot je aangetrokken. In dit grote avontuur kunnen zich problemen voordoen, controleer daarom extra goed je agenda, vertrek op tijd voor meetings of wanneer je gaat reizen en houd je paspoort in de gaten!

Voor iedereen geldt
Denk goed na wat je zegt voordat je het eruit floept. Jouw woorden kunnen verbinden of verbreken, anyhow, de impact is groot.

Chez Moi-datingdiner met astrologiethema
Via de app van Bumble heeft iedereen toegang tot Bumbles in-house astrologen. Daarnaast wekt Bumble haar sterrenbeeldfilter tot leven tijdens een Chez Moi-datingdiner met astrologiethema, dat zal plaatsvinden bij The White Door Studio in Amsterdam op 7 november, om singles aan te moedigen om de eerste stappen op liefdesgebied te zetten. Op 12 november is het volle maan, een moment van verhoogde emoties, en dus bundelen Bumble en haar in-house astrologen hun krachten om ervoor te zorgen dat onze gasten op dit tijdstip de beste vooruitzichten hebben om met hun wederhelft te matchen. Francesca Oddie zal Bumble helpen deze ‘perfecte’ matches mogelijk te maken door bij de plaatsing van de gasten rekening te houden met hun sterrenbeeld en persoonlijkheidskenmerken. Zo kan elke Ram haar Waterman vinden en elke Kreeft haar Steenbok. Bumble begrijpt dat het vinden van de juiste match lastig kan zijn, vooral omdat beslissingen vaak worden genomen op basis van uiterlijk, en zal er dus alles aan doen om te zorgen dat voor al onze gasten de sterren op hun plaats vallen. Om gasten te helpen bij het bepalen of ze qua persoonlijkheidskenmerken compatibel zijn, zal er een tarotkaartlezer aanwezig zijn die de gehele avond handpalmlezingen aanbiedt. Wie in aanmerking wil komen voor een plaats tussen de sterren, hoeft enkel de Bumble app te downloaden uit de App Store of Google Play Store. In de app klikt de gebruiker op het Chez Moi-profiel en vult daar het formulier in om zich aan te melden.