5 tekenen dat jij een beschermengel aan je zijde hebt

Beschermengelen zijn onzichtbaar maar geven alles voor jou. Het zijn spirituele wezens die je helpen om het juiste te doen in het leven. Ieder mens heeft een beschermengel. Of je nu religieus bent of niet, in engelen gelooft of niet, ze blijven altijd aan je zijde. Het hoeft niet per se een overleden persoon te zijn die je in het echte leven hebt gekend, sommige beschermengelen zijn er al vanaf je geboorte. Ze zorgen ervoor dat jij sterker bent, maar hoe weet je nu of jij een beschermengel hebt?

Er zijn tekenen die er op wijzen dat je beschermengel bij je is. Kleine signalen die onbelangrijk lijken maar wel degelijk betekenis hebben.

1. Regenboog
Heb je ooit een regenboog gezien terwijl er nergens regen is? Ik wel> Een halo zelfs, dit is een regenboog om de zon. En dat in Mauritius waar geen spatje regen viel… regenbogen staan symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Als je je beschermengel om hulp vraagt en je ziet direct daarna een regenboog, dan weet je waar die vandaan komt!

2. Wolken
Blijf in de lucht kijken om tekenen van je beschermengel te ontdekken: in de wolken zie je soms bijzondere vormen. Denk aan een hartje of een engel!

3. Veren
Soms tref je een veer aan waar je hem niet zou verwachten. Nu zijn wij nuchter genoeg om te beseffen dat een veer van een kip op vogel komt maar ook engelen laten veren achter. Zeker een witte veer kan wijzen op een teken van een overleden dierbare die goed is overgegaan naar de andere wereld en nu over je waakt. Zie het als een teken van aanwezigheid.

4. Kleine kinderen en dieren
Er wordt gezegd dat kleine kinderen en dieren spiritueler zijn, dat ze zo nu en dan geesten of beschermengelen zien. Nooit gemerkt dat je hond uit het niks begint te blaffen of dat je kat de godganselijke tijd naar een plek zit te loeren? Drie keer raden wat ‘ie ziet.

5. Moed en kracht wanneer je het nodig hebt
Zie je het even niet meer zitten? Ben je angstig? Moet je een moeilijke stap nemen? Dan kan er van de een op andere dag een boost van zelfvertrouwen aanwezig zijn. Bijvoorbeeld als je je baan op wilt zeggen waar je het niet naar je zin hebt of wanneer je een relatie moet beëindigen die slecht voor je is. Beschermengelen weten wanneer het juiste moment is aangebroken en helpen graag een handje.