5 dingen waar je niet onderuit komt als je met je vent gaat shoppen

Sommige mannen sjokken achter je aan in de winkelstraat, maar er zijn ook mannen die het helemaal niet erg vinden om met jou de stad in te gaan. Dit uitje is namelijk niet alleen maar leed, voor hem zit er ook iets in! En ze zijn er eerlijk gezegd best goed in, ik bedoel: heb jij een man ooit zien twijfelen voor de spiegel? Ze maken het zichzelf zo gemakkelijk mogelijk en dat kun je alleen maar toejuichen.

1. Parkeren?
Het is typisch iets voor vrouwen om de auto ergens mijlenver buiten de stad te parkeren om zo een paar euros te besparen. Mannen doen dit minder vaak, ze vinden het gedoe. En dat is best handig als je met hem gaat shoppen!

2. De hele dag door snacks
Winkelen betekent voor een man niet alleen: kleding kopen. Er worden vooral veel versnaperingen aangeschaft. Van de viskraam loods hij je naar een lunchroom om vervolgens met een bitterbal en glas wijn op een terras neer te strijken. Het gevolg: minder tijd om te shoppen, maar ach… de man wil ook wat en uiteindelijk is het een hele fijne dag!

3. Niet moeilijk doen
Heb je de perfecte jurk of een blouse gevonden? Koop ‘m gewoon. Waarom twijfelen als je iets mooi vindt? Fijn dat hij er zo over denkt!

4. Mannen maken het zichzelf gemakkelijk
Je ziet altijd wel een man die zichzelf parkeert op een stoel bij de wachtkamers. Buiten de winkel staan ze ook met bosjes als de zon schijnt. Waarom zou je binnen wachten? Vrouwen zijn hier anders is. Als een vriendin nog in de paskamer staat, kun je no way naar buiten en de krukjes zijn meestal bezet door – eh – mannen dus blijven we braaf staan.

5. Geen miskopen
Mannen zijn stukken minder gevoelig voor koopjes en korting. Waar vrouwen helemaal wild worden in de sale, vindt de man het onnodige chaos. Waarom zou je niet wat meer betalen voor iets wat je écht nodig hebt, in plaats van te hamsteren en groots in te slaan.