3 x groen in de buurt van Amsterdam

Als je in de stad woont, heb je in de zomer zin om je vaker in de natuur te begeven. Het strand is een optie maar: druk. File. Heet… Maar gelukkig zijn er op steenworp afstand van de Amsterdamse ring wel meer dingen in de buitenlucht te beleven. Plekken waar het groen en stil is, net waar wij behoefte aan hebben.

1. Lindenhoff
Lindenhoff is de boerderij van de familie Lindenhoff waar ze hun duurzaam geproduceerde producten ook verkopen. Verse producten zo van het erf! Je kunt er op woensdag t/m zaterdag je slag slaan.
Rijksstraatweg 21, Baambrugge

2. De Fruittuin van West
Steeds meer Amsterdammers weten de fruittuin te vinden. Logisch want deze biologisch dynamische boomgaard met meer dan vijfentwintig soorten fruit, een tuincafé en supermarkt voor je boodschappen is heaven in summer. Vooral als je ook eens op je blote voeten wilt lopen is dit in de nabije toekomst the place to be. Ideaal als je in Amsterdam zonder tuin woont en het ongemakkelijk vindt om zonder schoenen de deur uit te gaan.
De fruittuin Van West

3. Buitenplaats Plantage
De Buitenplaats Plantage is een plek waar je 100% biologische, duurzame en fairtrade producten kunt eten. Dit restaurant is dé ideale plek om bij te komen na een wandeling want wandelen, dat kun je wel in dit mooie natuurgebied! Je kunt het bos of de duinen in en parkeren is gratis. Het is geweldig!
Vogelenzangseweg 49, Vogelenzang