10 dingen die iedere ‘kip zonder kop’ herkent

Heb jij het idee dat er weinig uit je handen komt, dat je onvoldoende resultaten boekt? Dan mis je waarschijnlijk een helder doel in jouw leven. Je weet niet waar je voor gaat en waait met meerdere winden mee. Focus is ver te zoeken. De kip zonder kop doet maar wat en kan hierdoor dom uit de hoek komen. Iedereen is wel eens een ‘kip zonder kop’ maar blijf er niet in hangen!

1. Je hebt in een dronken bui hele nare mensen op je verjaardag uitgenodigd
Het was zó gezellig maar what have you done? Opeens krijg je een berichtje van de meest nare persoon die je kent, dat ze toch niet op je verjaardag kan komen. Pfff… loopt dit even met een sisser af.

2. Je fiets is voor de zoveelste keer gestolen
Echt. Je kunt er niks aan doen… echt niet.

3. Er belanden dingen in de prullenbak die daar niet horen
Heb jij de tickets voor dat festival gezien? “Eh… is het oud papier al weg” stamel jij betrapt. Ja. Jij weet waar dingen belanden als ze onvindbaar zijn. Jouw messenset is al tien keer opnieuw aangevuld want na het schillen van groenten en fruit mik jij zo de hele boek de vuilnisbak in.

4. Altijd alles kwijt
Sorry guys, dit is ook ‘kippen zonder koppen’ gedrag. Mensen die altijd alles kwijt zijn, denken niet na over wat ze met hun spullen doen. Ze hebben inmiddels al heel wat zonnebrillen en telefoons versleten…

5. Een jarige in jouw omgeving? Jij vergeet hem of haar áltijd te feliciteren
Schaam. Schaam. Schaam.

6. Vrienden vragen vaak of je iets zachter wil praten
Je kunt zó ongegeneerd hard roddelen over iemand die achter je zit of je seksleven delen terwijl je niet doorhebt dat iedereen mee geniet.

7. Te laat komen? Echt iets voor jou
Dat jij last-minute binnen rent is geen uitzondering.

8. Soms beland je in de verkeerde trein
Oké oké, de meeste mensen hebben dit wel eens gehad, maar jij nét iets te vaak.

9. Navigeren is niet je ding
Meestal kom je ergens met een omweg of je komt er helemaal niet. Zijn er twee plaatsen die Zeeland heten? Goddammit!

10. Online kleding bestellen is niet jouw ding
Je hebt totaal geen overzicht wat maten betreft en voordat je het weet ligt er een maat 6 in jouw brievenbus terwijl je een maat 40 nodig hebt. Ai. De miskopen stapelen zich op.