Wow! Lastminute vliegtickets in juli voor nog geen €65!

Van plan om in juli weg te gaan, maar nog geen bestemming gekozen? Dat komt mooi uit. Wij hebben een paar hele fijne lastminute retourtje gevonden voor bestemmingen binnen Europa voor nog geen €65! 

Vliegen wordt steeds goedkoper. Toch blijft het altijd een strijd om te beste vliegtickets te vinden. Daarom hebben wij je een handje geholpen. Deze retour (!) tickets gaan naar diverse bestemmingen in Europa en kosten je bijna net zoveel als een avondje uit eten met de girls. Omdat wij je natuurlijk niet zo maar op pad willen sturen, hebben we fijne travel guides toegevoegd voor elke bestemming. Safe travels!

Dublin

SAMSUNG CSCWellicht niet de eerste keuze die je te binnen zou schieten wanneer je op zomervakantie gaat, maar vergis je niet! Dublin heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen maar grote pullen bier. Enfait’s lieveling Lieke van Little Wanderbook deelt een paar van haar favorieten met ons;

“In Dublin heerst een echte brunch cultuur. Vrienden ontmoeten elkaar in een van de gezellige brunch cafeetjes en genieten van goede koffie, sandwiches, pannenkoeken en eieren. Dit zijn mijn favorieten:

1. The Fumbally: vrijwel alles huisgemaakt
2. Farmer Browns: probeer de Irish black pudding!
3. The Bath Pub: de pannenkoeken zijn echt heerlijk!
4. San Lorenzo’s: hipster brunch spot”

Klik HIER voor de volledige travel guide

Schermafbeelding 2017-06-27 om 11.42.28

Reisdata 1 – 8 juli

 

Ibiza

sescalinata-ibiza-map-of-joy

Hét party eiland voor Nederlandse jetset. Maar wat veel mensen vergeten, is dat Ibiza naast een party eiland ook een hele fijne spirituele plek is. Het eiland kent namelijk ook een hele ontspannende kant en is dé plek voor yoga en meditatie. Ideaal als je niet opzoek bent naar wilde haren, of juist net iets te hard hebt gefeest en toe bent aan wat ontspanning.

Buiten ontspannen en feesten, draait een goede vakantie natuurlijk ook om lekker eten. Waar je het beste aan kunt schuiven op het eiland, kan Nathalie van MAP of Joy je het beste vertellen:

“In Ibiza-stad stuitte ik op Baker Victoria & Co. Een klein, maar heel erg fijn tentje waar je de hele dag door terecht kunt voor goeie koffie, lekkere broodjes, soepen, salades, burgers en meer. Je kunt alleen buiten zitten, maar dat is absoluut geen straf. Zodra je bestelling is opgenomen gaan ze binnen aan de slag om met verse ingrediënten jouw smaakpapillen te verwennen. Ook een goeie plek om even je laptop open te slaan en te werken.” Lees verder…

Schermafbeelding 2017-06-27 om 11.40.44

Reisdata van 4 -12 jul

 

Londen

street-art-london-15Bekend als stedentrip, maar er valt zo veel meer te beleven in deze wereldstad. Wist je bijvoorbeeld dat (bijna) alle 240 musea in Londen gratis zijn? Het is dan ook maar goed dat je met Vueling en Ryanair een weekje in deze mooie stad verblijft.

Om je vakantie zo goed mogelijk te plannen, heeft Denise van In Het Vliegtuig een ultieme travel guide opgesteld; 35x doen in Londen. Handig!! Hier alvast een voorproefje:

 

“Mijn favoriete markt in Londen is Borough Market. De markt bestaat al ruim 250 jaar en mag zich daarom tot een van de oudste markten van Londen rekenen. De markt ligt grotendeels onder een spoorbrug bij de Londen Bridge. Een hele bijzondere locatie die goed door zou kunnen gaan als filmset…” Verder lezen…

Schermafbeelding 2017-06-27 om 11.29.20

Reisdata van 5 – 12 juli

Schermafbeelding 2017-06-27 om 11.29.36

Reisdata 4 -11 juli

Lees ook: Op nano vakantie naar Newcastle