Wat betekent de mooie superwolfbloedmaan nou eigenlijk precies voor jou?

Zo mooi als de maan vanochtend was, zien we ‘m waarschijnlijk pas in 2025 weer. De superwolfbloedmaan in leeuw is een zeldzaam fenomeen en veel mensen waren al vroeg uit de veren om er een glimp van op te vangen. Ook waren er mensen die de hele nacht geen oog dicht hebben gedaan. Zou het komen door de energie van deze maan?

Maansverduistering
De superwolfbloedmaan is een gevolg van de maansverduistering waarbij de zon, de aarde en de maan op één lijn staan en de maan helemaal in de schaduw van de aarde komt te liggen. Hierdoor ziet de maan er bloedrood uit. Magisch mooi en gevoelige mensen kunnen de krachten van deze maan ook op energetisch niveau voelen. De maansverduistering was compleet om 6.12 uur, toen was ‘ie op z’n sterkst. De sterke energie van de maan brengt onverwerkte emoties naar de oppervlakte waardoor je je onrustiger voelt.

Een nieuw begin
De maansverduistering staat symbool voor een nieuw begin. Wanneer de maansverduistering zijn hoogtepunt bereikt komt er zoveel energie vrij waardoor er nieuw leven geboren wordt. Dit betekent dat je een fase afsluit en een nieuwe fase begint. De afgelopen twee jaar heb je bewust of onbewust veel levenslessen meegekregen waar hevige emoties aan kleven. Het was niet altijd even makkelijk en dat geeft niet: je hebt er hoe dan ook wat van geleerd. Nu is het tijd om emoties en patronen los te laten en om een nieuwe start te creëren. Doe wat je het diepst in je hart zou willen doen! Ook al voelt het soms alsof je er nog niet klaar voor bent, het is tijd om een hoofdstuk af te sluiten.

Luister naar je intuïtie
Tijdens de maansverduistering sta je open voor nieuwe inzichten! Probeer jezelf wat vaker terug te trekken om écht naar je gevoel te luisteren. Schrijf deze week wat vaker je dromen en gedachten op. Daar zitten waardevolle antwoorden op levensvragen tussen.

Bloedmaan in leeuw
Afgelopen nacht stond de bloedmaan in het sterrenbeeld leeuw. Leeuwen blijven niet hangen in verwijten en negatieve gevoelens en dat maakt het loslaten van negatieve emoties makkelijker. Je moet doorgaan met je leven! De leeuw is trots en zelfstandig, het maakt niet uit wat anderen vinden maar ze zijn wel ongelofelijk loyaal. Ze kunnen zich goed inleven in anderen heb hebben een groot hart en veel liefde om te geven. Mooie eigenschappen voor een nieuw begin! Wees trots op wat je tot nu toe hebt bereikt en laat het verleden los om opnieuw te starten. Doe dit met liefde en respect voor je medemens en de veranderingen die op je pad komen zullen mooi zijn!

Lees ook: de spirituele kracht rond maansverduistering.