Vitamine C treatment bij Akasha Holistic Wellbeing in het Conservatorium hotel

Het voorjaar is een prima tijd om je huid een fikse oppepper te geven. Waar? In een luxe spa natuurlijk, want even helemaal ontspannen tovert de mooiste gloed op je gezicht. Annemarie neemt de proef op de som en reist af naar Akasha Holistic Wellbeing, de spa in het Conservatorium hotel.

Eenmaal binnen, omgekleed in zachte badjas, daal ik af naar het zwembad waar ik een fijne plek zoek om te gaan zitten. Ik voel me al helemaal zen voordat de specialist mij komt halen voor een Vitamin C treatment van 90 minuten. Het voorjaar is een prima tijd om je huid een fikse oppepper te geven en deze behandeling lijkt mij dan ook ideaal voor de perfecte glow!

holistic spa

Wat houdt de behandeling in?
De specialist begint met een korte uitleg over het mooie product waarmee ze mij gaat behandelen: de vitamine C lijn van Natura Bissé. Dit luxe skincare merk komt uit Barcelone en de C+C Vitamin producten bevatten krachtige antioxidanten, hebben een heerlijke geur en verbeteren het natuurlijke vermogen van de huid om zich te weren tegen vrije radicalen en invloeden van buitenaf terwijl de collageen productie gestimuleerd wordt.

Eerst wordt mijn lichaam gescrubd met de C+C Vitamine scrub en daarna wordt de rijke crème met masserende bewegingen aangebracht. Door de rustgevende muziek, fijne geuren en massage doezel ik zelfs een beetje weg. Na het aanbrengen van de producten wordt ik ingepakt in handdoeken en begint de specialist met de facial. Omdat ik make-up draag, wordt mijn gezicht grondig gereinigd. Daarna wordt er ook hier gescrubd om dode huidcellen te verwijderen en zo de effectiviteit en inwerking van de mooie producten te verhogen. Na het scrubben wordt er een serum ingemasseerd waardoor mijn kaken (ja die voelen best stijf aan) ontspannen en de energie in mijn huid goed gaat stromen. Vervolgens wordt de huid bedekt met een vitaminemasker waar de huid helemaal van opknapt. Het masker moet even intrekken en ondertussen worden mijn handen gemasseerd. ZO FIJN! Jammer genoeg merk ik dat de behandeling bijna afgelopen is en het laatste product is de vitamine C crème op het ritueel compleet te maken. Ik voel me helemaal ontspannen en blijf na een korte warme douche nog even hangen in de spa met een kop kruidenthee om dit gevoel nog even vast te houden. Dit ga ik mezelf vaker gunnen!

akasha spa

Over Akasha
De naam Akasha weerspiegelt een kernvisie om de vier basiselementen van de natuur op harmonieuze wijze te verenigen; aarde, water, vuur en lucht. De in-house specialisten bieden diverse therapieën, behandelingen en trainingen aan die nergens anders worden aangeboden – van voeding tot meditatie en Reiki tot Watsu.

Vitamin C
90 minutes €230,-
Een gezichts- en lichaams ritueel voor als je een ontspannen beauty ervaring wilt ondergaan. De combinatie van massage technieken met gebruik van de rijkste natuurlijke producten uit Barcelona is perfect voor hydratatie, huidverjonging en een lange afterglow.

Wil jij ook een behandeling boeken? Kijk dan snel op de website van Akasha naar het behandelmenu!