Vanaf juni gratis bellen en internetten in heel Europa!

Dat klinkt te mooi om waar te zijn? Toch is het waar! Vanaf 15 juni kan je namelijk binnen de EU gewoon internetten, bellen en smsen, zonder daar extra voor te betalen. Chill!! 

Mocht je (net als ik) niet altijd op de hoogte zijn van de beslissingen binnen het Europees Parlement, dan zal dit nieuws je vast zijn ontglipt. Zo hoorde ik het ook toevallig in de wandelgangen voorbij komen. En aangezien we tegenwoordig allemaal zo verstrengeld zijn met onze mobiel, is dit natuurlijk geweldig nieuws!

Vanaf 15 juni hoef je namelijk niet meer neurotisch je oma op te hangen, na zo snel mogelijk te hebben geschreeuwd dat je in het buitenland zit en dat tietjes duur is. Nee hoor, vanaf midden juni kan je dus gewoon lekker met bestie bellen terwijl jij met een pina colada op het strand ligt. Mocht je liever gewoon een status update via Facebook willen doen, dan kan dat natuurlijk ook gewoon.

Het is wel wijs om bij je eigen provider na te gaan of dit voor jouw abonnement ook geldt. Ik heb in ieder geval alvast de drie grootste providers gebeld, om te checken hoe het bij hun zit. Het goede nieuws: Bij Tele2, T-Mobile en Vodafone gaat het feestje gewoon door. Dus dat wordt lekker Instagrammen, Facetimen, Snapschatten, Twitteren, Live streamen, Pinteresten, Hyven, PP2G’en, etc…