Tips van onze beauty-expert: “Opeens heeft je huid meer aandacht nodig”

Op een gegeven moment kom je op een leeftijd dat ineens je huid meer aandacht nodig heeft dan je gewend bent. Maar hoe begin je en welke producten moet je gebruiken? Ook niet onbelangrijk: heb je alleen nieuwe beauty producten nodig of moet je ook gaan kijken naar je eetpatroon? Vandaag een paar tips om mee te beginnen met de probiotische producten van Aurelia.

Je kunt je gezicht wel verzorgen met oliën, crèmes en lotions de hele dag lang, maar je inspanningen om de huid te hydrateren zijn zinloos, tenzij je regelmatig ook scrubt! Je moet die dode huidcellen weg werken! Hoe? Door bijvoorbeeld voorzichtig gebruik te maken van Aurelia Miracle Balm. Deze zachte scrub heeft een dubbele werking. De natuurlijke rijstzemelbolletjes maken voorzichtig de droge huidcellen los en stimuleren bij massage de microcirculatie waardoor de huid gaat stralen. Hierdoor wordt je huid zijdezacht, soepel en krijg je die glans waar we allemaal van dromen.

Tweede belangrijke product is een olie! Huidolie absorbeert namelijk direct in de huid waardoor het diep hydrateert en het werkt ook om de elasticiteit van de huid te behouden. De Aurelia Probiotic Skincare Cell Repair Night Oil is een intensieve en stimulerende nacht verzorging. Die hydrateert, kalmeert en de doffe en vochtarme huid wordt verzorgd. De 100% puur bio-organische plantaardige (niet op dieren getest, zeg ik er ook maar even bij) ingrediënten zorgen ervoor dat de huid direct de olie opneemt. De olie is natuurlijk geparfumeerd met een mix van Neroli, Lavendel, Roos en Mandarijn.

Eetpatroon
Met het eten van een advocado per dag en een hand vol blauwe bessen, ben je goed op weg! Advocado’s zijn namelijk een enorm goede bron van vezels en kalium, wat huidveroudering tegengaat. De antioxidanten in avocado’s ontgiften je lichaam en verwijderen alle giftige stoffen die de neiging hebben om je huid voortijdig te verouderen. Je leest het goed: avocado’s gaan rimpels tegen! En geven je huid een gezonde glans.

Wist je dat het eten van blauwe bessen ook rimpels helpt voorkomen? Daarnaast bestrijden ze wallen onder de ogen en gaan ze het verouderingsproces tegen. Op naar een blauwe bessen verslaving.

Vind de huidproducten van Aurelia in de webshop. Wanneer je voucher code April2016 gebruikt ontvang je een 10% discount op al onze producten!

Kijk hieronder hoe je de miracle balm het beste kunt aanbrengen

Lees ook: In gesprek met PR talent Suzanne Klokke over beauty en je hart volgen.