Things we love: Viking Cologne van Creed

Viking Cologne van Creed is een sophisticated en mannelijk parfum waar zijn neus nooit genoeg van krijgt. Die van jou trouwens ook niet! Wij spraken al eens met James Henry Creed over het in 1760 opgerichte ‘House of Creed’, zijn inmiddels fan van verschillende klassieke geuren én de nieuwe variaties.

Viking Cologne
Over klassiekers gesproken, Viking is er zo een. Na de lancering van de geur Viking in 2017 komt Creed nu met Viking Cologne, een koele, aromatische fougère die is afgeleid van een verkwikkende zee-achtige sensatie. De frisse, maar toch ook warme Viking Cologne is geïnspireerd op de verre Vikingreizen waarbij een flinke portie doorzettingsvermogen wel van pas kwam. Ook nu wakkert de geurbeleving het verlangen naar avontuur, verre reizen en het onbekende aan. Het is een houtachtige citrusgeur die 80% aan natuurlijke ingrediënten bevat, waaronder peperkorrels, Indiaans Sandelhout en Haïtiaanse vetiver.

Creed
Viking Cologne, vanaf €180 bij Skins Cosmetics

Creed bij Skins
Creed is al jaren verkrijgbaar bij Skins. De geuren van het Britse Creed zijn bijzonder en zeker niet goedkoop. Desalniettemin vinden wij dat een mooie geur de investering waard is. Een geur hangt de hele dag om je heen! Als het even kan, koop dan een kwalitatief parfum dat precies bij je past! Bovendien heb je maar een klein spraytje nodig waardoor de fles lang meegaat. Het perfecte cadeau voor je vader, geliefde of beste vriend!