Dit koppel verdient bakken geld met hun reizen op Instagram

Als we het hebben over bakken geld, praten we over zo’n negenduizend dollar per Instagram foto. Het knappe koppel, nogal wiedes, heeft samen meer dan drie miljoen trouwe volgers op Instagram. Deze volgers zorgen ervoor dat ze oneindig lang kunnen reizen want alles wordt betaald #lifegoals.

Jack Morris en Lauren Bullen leven een droomleven sinds ze elkaar op Fiji hebben leren kennen. Ze spenderen hun dagen met elkaar op de kiek zetten en lekker luieren. Al die heerlijke foto’s zorgen er voor dat merken graag samenwerken met de twee en dat kan… maar voor minder dan een luttele drieduizend euro doen ze geen zaken. Ze moeten er per slot van rekening goed van kunnen leven en hun vaste honk op Bali van betalen. Maar het geld deert de merken niet, want de foto’s zijn magisch.

Voglens Jack heb je niet enkel een knap snoetje nodig om succesvol te worden. Daarom deelt hij graag zijn tips hoe je dit dan wel voor elkaar krijgt. De ene na de andere vage vakantiekiek schieten is geen optie. Je moet er iedere dag op je best uit zien want niemand wil een dubieus stel volgen in piepkleine badmode. Jack edit al zijn foto’s in dezelfde stijl met zijn eigen ligthroom instellingen en de meeste foto’s worden een uur na zonsopkomst geschoten. Op dit moment heb je goed licht en niet allerlei ander publiek op de achtergrond. Wil jij dit ook? Lees dan even alle tips van Jack maar je bent gewaarschuwd: het is hard werken, poeh hee…

travel
doyoutravel
body
woestein
travel pic
pool
reisfoto

Beeld: Do You Travel.