Spice up your sex life: dit drink je om je libido te verhogen

Dim de lichten, leg een kleedje neer, drapeer je liefde daarop (als in, drapeer hem erop, maar ook heel veel liefde), steek wat kaarsen aan en laat de muziek de achtergrond vullen. We gaan het eens helemaal anders doen, vanavond vind je niets gek en drink je samen een Love Elixir. Doe nou. Geloof me, je gaat het leuk vinden!

De Maya’s gebruiken cacao al in hun heilige rituelen om het hart te openen en de creativiteit te bevorderen. Cacao is verbonden met de spirit van de jaguar; mysterieus en krachtig. De maca, kaneel en vanille in deze drank schijnen een prikkelend effect te hebben. Onlangs woonde ik een cacao ceremonie bij en proefde de chocoladedrank. Waar ik eerder niet echt zit te wachten om te dansen (en plein public, zonder wijn), te high-fiven met andere vrouwen of uit volle borst mee te zingen met een mantra, ging ik er nu vol voor. Het ging vanzelf. Klinkt gek, maar was bijzonder om mee te maken. Om jullie een beetje te laten proeven van deze ervaring en je een avond uit je comfortzone te halen (geen paniek, Netflix loopt niet weg!) deel ik onderstaand recept.

Recept pour deux
1 sweet nibs & Sea Salt Lovechock reep (70g)
½ liter warme classic chai Yogi thee
1 el maca poeder
1 el kokosbloesemsuiker
1 el RAW cacaopoeder
1 el santen
½ tl kaneelpoeder
Een snufje cayenne peper

Zo maak je het
Doe alle ingrediënten in de blender, meng tot een schuimige massa en schenk in twee mooie glazen. Strooi wat kokossnippers en gojibessen over de drank et voilà: een verhoogd libido en een hele leuke avond.

Wil jij vier van die hele grote libido-verhogende repen thuis hebben? Kan! Wij geven er namelijk 2 x 3 weg! Wat je moet doen? Een mailtje sturen naar enfait@madpacmedia.com met waarom jij deze repen wilt hebben en ze komen a.s.a.p. jouw kant op!

Lees ook: Dit bezorgt vooral een hele lekkere avond – Marcona amandelen met rozemarijn truffel.