Sneaker du moment: Alles komt samen bij de Nike Air Max 90

Schoenen komen in alle vormen en maten. De schoonheid hiervan is dat er een enorm aanbod is en dat je precies kunt uitzoeken wat bij je past. Omdat dat soms een lange zoektocht kan zijn, help ik je een handje. Namelijk door je te vertellen over de Nike Air Max 90; de sneaker die bij iedereen past, ongeacht je karakter. Het model staat voor durven en veiligheid, stoer en chique, hem en haar, en niet te vergeten: comfort en stijl in één.

De Nike Air Max 90 is een model uit de Air Max lijn. Dat betekent dat de sneaker is voorzien van een zichtbare air unit in de zool. Het ziet er niet alleen mooi uit, het biedt ook nog de broodnodige steun. De schoenen waren namelijk in eerste instantie voor atleten ontworpen. Nadat ze werden ontdekt door lifestyle sneaker liefhebbers werden ze ook op straat gespot. Nu kan iedereen ervan genieten. Lopen is moeiteloos doordat je met een fijne vering je stap zet om vervolgens weer (letterlijk) op een luchtkussen neer te komen.

De naam zegt het al: de Air max 90 trainers komt uit het jaar 1990. Bijna zal het model zijn 30e verjaardag vieren. Ondanks dat de teller blijft oplopen, gaat dat niet ten koste van de populariteit van de schoen. Hoe komt dat toch? Het lijkt alsof het merk op alles voorbereid is. Met de retro uitstraling in combinatie met een chunky look en sportieve contouren kun je er alle kanten mee op gaan. Ga de uitdaging aan en draag de trainers onder een vrouwelijke outfit, of ga all out en trek ze aan onder een kleurrijk trainingsoutfit. Niks is te gek en dat maakt het model een genot om mee te combineren.

De Nike Air Max 90 is dus een model waar vele elementen samen komen. Dat geldt ook voor de technieken waarmee de schoen gemaakt is. De upper bestaat uit een verschillende materialen en dat geeft de sneaker een dynamisch effect. Tevens zorgt dat voor een goede duurzaamheid; het zijn ongetwijfeld schoenen die voor een lange tijd meegaan en hun kwaliteit zullen behouden.

De AM 90 heeft zonder twijfel een zelfverzekerde uitstraling. Ondertussen komt de Air Max 90 in vele edities, collaboraties en kleurencombinaties. Laat je verrijken door het aanbod en kies een model dat bij je past! Of twee, of drie…