Slaap tekort? Deze oogkussentjes zijn précies wat jij nodig hebt

Soms heb je van die dagen dat je wel wat extra slaap kunt gebruiken. Slechte dag gehad? Of word je gek van je werk? Of gewoon zin om je nog eens om te draaien? “Put a fish on it” schrijft AliaGraceDolls op haar Etsy shop.

De vissige oogkussens zijn gemaakt van organic katoen en gevuld met lijnzaad en lavendel. Zoals we eerder hier al hebben kunnen lezen, is lavendel ontzettend goed om te kunnen ontspannen. Daarnaast zijn de visjes zowel verwarmend als verkoelend. Volgens de beschrijving op haar Etsy shop; “Niets is beter dan een verzachtende en verkoelende vis op je gezicht, na een dag hard werken”.

En het is dus niet zomaar een via. Volgens AliaGraceDolls transporteert de geur van de visjes je in een inademing, naar de provinciale country side  van Zuid Frankrijk. Daar lig je heerlijk op je rug in een zee van lavendel bloemen, zo ver als het oog rijkt. De zon schijnt, de bijtjes zoemen. Je bent ontspannen en relaxt, terwijl een koel briesje over je heen blaast en de geur van verse Franse lavendel je omarmt. Als dat niet uitnodigend klinkt…

fish-eye-pillows-3-1

 

fish-eye-pillows-2

Bron: BoredPanda.com

Lees ook Dit moet je vaker doen: Single tasken