SKINS en SALLE PRIVÉE lanceren een goddelijk parfum

Het zat er al een tijdje aan te komen, en fans van SKINS en SALLE PRIVÉE stonden dan ook te popelen tot de lancering van het nieuwe parfum van deze twee mooie Nederlandse merken plaatsvond. Skins Cosmetics, een niche boetiek met vernieuwende beautymerken en Salle Privée waar high-end parfum gecreëerd wordt.

Het resultaat van deze samenwerking is een Skins Exclusive, een luxe en warme geur die bij iedereen een indruk achterlaat. De geur is een weerspiegeling van de persoonlijke signatuur van Skins co-founder Philip Hillege. Tijdens het creatieve proces, van maar liefst een jaar – goed werk heeft tijd nodig – werd er gezocht naar de perfecte combinatie van woody geurnoten en een energieke kickstart.

Na tal van testrondes was daar hét ultieme, unisex Skins en SALLE PRIVÉE parfum.

SKINS en SALLE PRIVÉE

Met guaiac hout als basis, houtachtige tonen van papyrus en sprankelende topnoten van bergamot en roze peper is het resultaat bewonderenswaardig. Nu waren de verwachtingen ook hooggespannen, en vloog het parfum de winkels uit… uiteindelijk wil je dat mensen zich omhullen in en fijn voelen bij de geur. Dat is zéker gelukt, want de mysterieuze, sexy, warme en comfortabele geur wordt nu al geprezen om z’n uniekheid.

Met recht is deze geur dé trots van Skins en het parfum is verkrijgbaar in verschillende formaten.

SKINS X SALLE PRIVÉE
SKINS x SALLE PRIVE: 30 ml € 98

Benieuwd wat Skins nog meer te bieden heeft? Dat lees je hier.