Skins Cosmetics bestaat 20 jaar en viert dit met kunst van Art in Return

We doen hier op Enfait veel met beauty. Dat komt omdat we dol zijn op allerlei potjes en tubes die onze huid schoon en gaaf houden en waardoor we lekker blijven ruiken. Smeersels, sprays, olies of de nodige opsmuk voor je gezicht, het liefst schaffen wij het allemaal aan bij Skins Cosmetics. Het concept waar we al járen komen voor niche brands die behalve vernieuwend en verzorgend ook belachelijk knap zijn. Want cosmetica moet er wat ons betreft aantrekkelijk uitzien op de badkamerplank. Dit jaar bestaat Skins Cosmetics 20 jaar en dat moet gevierd! Met iconische producten, een ‘Best of Skins Box’ en kunst!

Omdat Skins 20 jaar bestaat, pakken ze uit. En geloof ons: dit is voor iedereen feest! Zo is er vanaf 11 november een ‘Best of Skins Box’ te koop, een collectors item waarin je 6 iconische producten vindt met een winkelwaarde van meer dan €300 euro. Ook kunnen bezoekers van de Skins Gallery een van de 20 kunstwerken winnen. Hoe? Lees snel verder.

Best of Skins Box

Art in Return x Skins
Veel producten van Skins zijn uitgegroeid tot ware iconen: bestsellers waar klanten voor terug blijven komen. Om te vieren dat Skins Cosmetics 20 jaar bestaat, hebben ze een in samenwerking met Art in Return voor 20 icons speciale kunstwerken gemaakt. Deze kunstwerken zijn vanaf 9 november te bewonderen in de online Skins Gallery. Art in Return heeft als concept dat je haar kunst niet kunt kopen. Wil je een van haar werken? Dan is het mogelijk om een ruiling aan te bieden. Bijvoorbeeld een dienst, een vliegticket, een cadeaubon. Bedenk het maar! Weet je echt niks? Dan ga je naar de Skis Gallery want daar kun je als bezoeker 1 van de 20 ions winnen door via de website te delen wat jouw mooiste ervaring bij Skins Cosmetics is!

Onze mooiste ervaring bij Skins? Dat is er heus niet één. Door Skins Cosmetics hebben wij veel over beauty geleerd, het was dé winkel waar wij vroeger een rondje voor omreden. Bij binnenkomst kreeg je er altijd iets te drinken, er staan meestal lekkere snacks waar wij niet van af kunnen blijven en de service. Tja… zoals bij Skins krijg je die nergens anders. Een beauty product kopen, is bij Skins een feestje. Altijd.

Skins Cosmetics