Waarom Oud & Nieuw als single geweldig is

Daar sta je dan als single, het is vijf voor twaalf op Oudjaarsdag en al je vriendinnen snellen ineens weg om hun lover op te zoeken. En jij? Jij staat de tijd van de leven te hebben, hier is waarom:

1. It’s raining men!
Ben jij de enige vrouwelijke vrijgezel? Dan heb je het mannelijke schoon voor het uitzoeken. Hoor ik daar ‘femme fatale‘? Je boft als het twaalf uur wordt en iedereen elkaar massaal begint te zoenen, sowieso dat jij lang na twaalven nog steeds staat te zoenen!

2. Cheers to being fabulous
Niets geen rekening houden met vriendlief die als een muurbloempje bij de bar staat te hangen. Jij staat gewoon je geweldige zelf te zijn op de dansvloer. Cheers babe!

3. Ain’t nobody better than my clique
Zijn jouw besties ook nog single? Yes! Eerlijk is eerlijk: het is altijd leuker als je iemand hebt om de tijd van je leven mee te delen. Dus meiden, trek die fles champagne open en bereid je maar voor op de beste opening van 2017!

4. Met Channing & Ryan op de bank
Het is natuurlijk heerlijk om op 1 januari met een kater tegen iemand aan te kruipen, maar daar heb jij je vriendinnen voor toch? Samen in je slechtste pyjama op de bank met The Notebook en Magic Mike. Wat een heerlijk begin van het nieuwe jaar.

5. Tijd voor jouw wensen
Wat zijn jouw voornemens voor 2017? Ben je van plan om gezonder te gaan eten? Of wil je juist wat meer werken aan je inner-you? Wat het ook is, je hebt alle ruimte en tijd om dit zelf uit te zoeken en de enige die hier rekening mee hoeft te houden ben jij zelf. Nog geen goede voornemens voor volgend jaar? Enfait helpt je hier een eindje op weg.

Lees ook: op dit nummer hadden we in 2016 het meeste seks!