Pyjama party met Yolke

Het was altijd al oké om hele dagen in je pyjama door huis te lopen maar de pyjamas van Yolke draag je het liefst ook buiten de deur! ZO KNAP! Op het moment dat je wakker wordt denk je meteen: hmmm mag ik deze aanhouden? De De bloezen doen het namelijk ook goed op jeans en de broek kan er ook mee door. Katoen en zijde, zit erg lekker kan ik je vertellen.

yolke

Waarom zou je niet investeren in een goede pyjama? Deze draag je immers elke nacht. En ochtend… en in het weekend. De exemplaren van Yolke trek ik gerust buiten de deur aan. Op het etiket staat trouwens dat je de pyjama enkel naar de stomerij mag brengen. Ik schrok me kapot natuurlijk want ik was pyjamas regelmatig en had geen trek om wekelijks bij de stomerij aan te kloppen. Verbouwereerd mailde ik naar de klantenservice en wat bleek? Gelukkig mag je de pyjama ook voorzichtig met de hand wassen of in de wasmachine als je een speciaal (koud!) zijdeprogramma hebt. Dat scheelt weer;)

yolke