Must visit: De eerste editie van de Goaldigger Sessions

Achter elke succesvolle vrouw staat een club succesvolle vrouwen die haar supporten. The Goaldiggers Club gelooft dat jezelf omringen met like-minded vrouwen de secret to success is en daarom organiseren ze op 7 mei Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam in de coolste spot van hartje Amsterdam: het W hotel.

Wil je weten hoe je een succesvolle carrière opbouwt? Je goals wél bereikt? Omgaat met uitdagingen? De perfecte work-life balans creëert? Jezelf moet presenteren? Ben je benieuwd naar hoe andere vrouwen het allemaal doen en wil je insider tips? Dan mag je Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam niet missen.

Na een morning juice en koffie delen drie door TGC geselecteerde vrouwen via een presentatie hun wisdom en learnings. Daarna gaan ze met Eve Tomaszewski in gesprek over carrièregerichte onderwerpen tijdens een paneldiscussie.

Tussen de talks door wordt er een healthy lunch geserveerd en de dag wordt afgesloten met een netwerkborrel ‘Women On Top’ in de rooftopbar van het W Hotel. Er is dus genoeg tijd om met andere vrouwen tips & tricks, goals, uitdagingen en successen te delen. Als het aankomt op het definiëren van succes, is er geen leader of the pack. Laten we elkaar supports!

Event: Goaldiggers Sessions, powered by W Amsterdam

· Datum: Zondag 7 mei 2017

· Tijd: 10:30 – 16:30 uur

· Locatie: W Amsterdam, Spuistraat 175, 1012 VN Amsterdam

· Programma: De exacte invulling van het programma en de sprekers vind je hier

· Prijs: €75 per persoon. Incl. koffie, lunch, een drankje tijdens de netwerkborrel en goodiebag.