Mooi merk: The Make voor een tijdloze, leeftijdloze en seizoenloze garderobe

Eens in de zoveel tijd beginnen onze handen te jeuken. Dan is het tijd om de kast onder handen te nemen om zo een capsule garderobe te creëren met maar 30 items. Minder kleding zorgt letterlijk en figuurlijk meer ruimte en minder keuzestress. Nu is dit makkelijker gezegd dan gedaan maar Nederlandse merken zoals The Make helpen enorm.

Met liefde voor tijdloos design, een oog voor detail en toewijding aan vakmanschap heeft The Make een aantal verfijnde kledingstukken gecreëerd die samen de basis vormen voor een zorgvuldig samengestelde garderobe met een blijvende aantrekkingskracht.

The Make

De eerste editie bevat 30 essentiële kledingstukken gemaakt van hoogwaardige materialen zoals een kraakwitte blouse met dubbele revers, een klassieke A-line midi dress, een broekpak van wol, een basic T-shirt van stevige kwaliteit, een satijnen slip skirt en een klassieke trenchcoat met oversized fit. Alle stijlen zijn beschikbaar in beperkte oplage met prijzen variërend van €75 – €420. Gedurende het jaar zullen nieuwe items toegevoegd worden die perfect gecombineerd kunnen worden met de voorgaande items, om de overtuiging van The Make te benadrukken dat mode niet snel of seizoensgebonden hoeft te zijn.

The Make0

De kledingstukken zijn alleen online verkrijgbaar óf in de stijlvolle showroom in Andelst waar stylisten je helpen met het vinden van mooie items. Neem gerust je bestaande kleding mee om nieuwe combinaties te maken! In Andelst huist eveneens het atelier waar je je vers aangeschafte items kunt laten vermaken. Ook is het mogelijk om gedragen kledingstukken te laten repareren zodat deze nóg langer meegaan. Zo is het niet meer nodig om je garderobe ieder seizoen te vervangen.

De collectie van The Make wordt gemaakt in de eigen fabriek in Polen. De lijntjes zijn kort en zo weten ze zeker dat de kleding in de best mogelijke omgeving wordt gemaakt. Ook maakt The Make geen gebruik van een middelman en leveren ze rechtstreeks van de eigen fabriek aan de consument. Hierdoor is er geen opslagruimte nodig en worden onnodige ritten (co2) bespaard. The Make gelooft daarnaast in verantwoorde voorraadvolumes om verspilling te voorkomen.

trenchcoat
Cambridge coat, €420 via The Make

Al met al vinden wij The Make een beeldschoon merk van eigen bodem. De kleding is veelzijdig en zowel voor een gelegenheid als voor een doordeweekse dag te dragen. De pakken zitten als gegoten en draag je met een hak óf met een sneaker. Één van onze favorieten is de trenchcoat. En de satijnen rok… welja, de blouse is inmiddels ook onmisbaar en van horen zeggen weten we dat er een hele mooie glitterbroek aan zit te komen. Investeren in een duurzame garderobe doen wij door items aan te schaffen die nog jaren meegaan en de basis van je kast vormen, deze combineren we met tweedehands vondsten voor een unieke eigen twist.

Shop The Make hier