Een miraculeuze behandeling met Genaissance de La Mer

Eigenlijk ga ik zelden naar de schoonheidspecialiste, ik heb geen tijd of geen geld. En eigenlijk ben ik gezegend met een prima huid dus waarom zou ik? Nou. Omdat ik geen nee zeg als ik een Genaissance behandeling van La Mer aanboden krijg.

En deze behandeling komt best goed uit: want zonder crème of make-up wandel ik de deur uit en dat wordt meteen opgemerkt. Een vriendelijke specialiste van La Mer bekijkt mijn huid kritisch en ontdekt flink wat droge plekjes. AHA! Best logisch dat mijn huid altijd trekt. Ondanks het feit dat ik geen make-up op heb, begint de specialiste met het reinigen van mijn gezicht. Daarna gebruikt ze een exfoliërende refining facial. Deze maakt de huid onmiddellijk gladder en zorgt voor een stralende, heldere uitstraling. Dit komt door de pure diamantpoeder en gepolijste zeekwarts waardoor de huid lichtjes geschrubd wordt. Tijdens het inmasseren van de crème wordt ook de bloedsomloop gestimuleerd. Gelukkig krijg ik géén knalrood hoofd. Na ‘The Refining Facial’ gebruikt ze ‘The Treatment Lotion’ om mijn huid wat minder droog te maken. Rondom mijn ogen krijg ik een illuminating eye gel die meteen zorgt voor een frisse blik.

Crème de la mer
Dan wordt Crème De La Mer, één van de duurste producten op het gebied van huidverzorging en inmiddels een echt cult product met masserende bewegingen op mijn gezicht aangebracht. De crème is ontwikkeld door Max Huber, een dokter die voor de NASA werkte en iets zocht tegen de brandwonden die hij opliep tijdens een experiment. Hij was overal geweest maar niemand kon hem aan iets helpen. Huber zocht verder… en hij vond zeewier. Met dit zeewier ging hij aan de slag en zo ontwikkelde hij ‘Miracle Broth’, een goedje bestaande uit zeewier, calcium, magnesium, potassium, ijzer, lecithine, vitamine C, E en B12, citrusolie, eucalyptus, tarwekiemen, alfalfa en zonnebloem. De ingrediënten van de ‘Miracle Broth’ ondergaan een gistingsproces wat vier maanden duurt en dan kan het goedje in de crème. Het is een dikke, rijke crème die je tussen je vingers moet verwarmen om ‘m te activeren. Al wordt dit laatste voor mij gedaan… Crème de la Mer geldt al jaren als hèt beauty geheim van artiesten en mode iconen en is een echte klassieker.

creme de la mer

Genaissance De La Mer Serum
Maar de specialiste gebruikt niet alleen de crème, ik krijg ook een paar druppels van het nieuwe Genaissance De La Mer serum op mijn gezicht. Het is een zuivere ‘Crystal Miracle Broth’, het goedje waar we eerder al over schreven. Omdat serums hogere concentraties van de werkzame stoffen bevatten is dit natuurlijk wonderspul! Het is een elixer dat het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid versnelt en waardoor rimpeltjes en oneffenheden vervagen. We kunnen spreken van een heuse verjongingskuur, een flinke oppepper voor je huid.

renaissance de la mer

Dat mag wat kosten
Duur is ‘ie zeker maar waar betaal je nou eigenlijk voor? Crème De La Mer belooft het genezingsproces van de huid te stimuleren en de zeer droge huid te voeden. Dit laatste merk ik meteen! Mijn huid is opeens stukken minder droog. Genaissance De La Mer is nog duurder omdat het serum een hogere concentratie van het bijzondere ‘Miracle Broth’ bevat. Het zijn fijne producten maar ik ben er wel zuinig op want de prijs kan ik niet naar mezelf verantwoorden. Ik noem het pure luxe… voor jezelf of voor een ander en af en toe moet je jezelf zoiets gunnen.

Genaissance De La Mer, €550 via de Bijenkorf

Lees ook: de snack box wordt je nieuwe obsessie.