Mindspace presenteert Women’s Day Panel met international powervrouwen

In het kader van Internationale Vrouwendag organiseert Mindspace op 5 maart een Women’s Day Panel. Het bedrijf gelooft namelijk dat een goede werkplek professioneel talent promoot ongeacht geslacht, nationaliteit of seksuele voorkeur. De top van het bedrijf bestaat dan ook voor 50% uit vrouwen. Het panel wordt gevormd door krachtige vrouwen, zoals Anna de Lanoy Meijer van Anna+Nina, Bibi Janus van JuiceBrothers en de VP marketing van Mindspace, Efrat Fenigson. Deze vrouwen zullen vragen op zich afgevuurd krijgen over de manier waarop zij werken en hoe zij hun (internationale) successen hebben behaald.

Klinkt best interessant toch? Daarom delen wij dit event graag want jij kan erbij zijn. Gratis! Ben jij ambitieus en heb je grote plannen? Dan is het zeker een aanrader om de inspirerende verhalen van andere vrouwen aan de top te horen. Of om een kijkje te nemen bij de flexibele werkomgevingen van Mindspace waar je in een inspirerende omgeving werkt en tegelijkertijd in contact komt met gelijkgestemde. Op 5 maart horen we in ieder geval de verhalen van deze powervrouwen:

Anna de Lanoy Meijer
Richtte in 2012 samen met Nina Poot sieradenlabel Anna + Nina op. Het merk wordt inmiddels verkocht in twaalf landen in vier eigen winkels en
een webshop.

Bibi Janus
Is mede-oprichter van de in 2015 gestarte cold pressed sappen-keten JuiceBrothers, die na Nederland nu ook de Verenigde Staten verovert.

Iveta Korenciakova
Is Director of Compliance bij Bankingbloks. Een bedrijf dat financiële oplossingen biedt voor Fintech industrie.

Roella Lieveld
Is oprichter en directeur van Share Network. Met haar organisatie heeft ze als doel een einde te maken aan mensenhandel en voor overlevenden te helpen aan een nieuw toekomst.

Efrat Fenigson
Is Vice President Marketing van Mindspace wereldwijd. In Mindspace Dam vertellen deze zakenvrouwen tijdens het Women’s Day Panel onder
andere over de manier waarop zij werken en hoe zij hun (internationale) successen hebben behaald.

Mindspace is een bedrijf waarbij evenveel vrouwen de top bereiken als mannen. Dit komt mede doordat beslissingen altijd worden gemaakt op basis van professionele competenties en nooit op basis van de privésituatie zoals een zwangerschap.

mindspace

Wil jij bij de Women’s Day panel aanwezig zijn? Klik dan hier!

WOMEN’S DAY PANEL
Donderdag 5 maart 2020
Inloop 17:30 uur
Women’s Day Panel 18:00 -19:00 uur
Entree gratis

Mindspace Dam
Nieuwezijds Voorburgwal 162, Amsterdam