Mindful cadeau: bewust ruiken met geurkaarsen van AERIN

Je reukvermogen is een krachtige tool die we onbewust veel te weinig inzetten. Er zijn maar weinig mensen die ‘bewust’ ruiken. Waarom zou je ook? Iets ruikt lekker of het stinkt… maar ruiken helpt je daarnaast om verbinding met maken met het nu, het creëert en roept herinneringen op. Geuren zijn onlosmakelijk met je gevoel verbonden. Geurolieën en geurkaarsen kunnen gevoel stimuleren en je in het hier en nu brengen. Daarom zijn geurkaarsen een fijn mindfull cadeau!

Voor elke persoon is er een andere geur die je gelukkig maakt. De geur van de zee, de bossen of van koffie. Verse bloemen, of wierook. AERIN introduceert drie limited edition geurkaarsen die het je reukvermogen prikkelen. AERIN Amber Musk, AERIN Mediterranean Honeysuckle en AERIN Lilac Path zijn verkrijgbaar als prachtige kaarsen waardoor je niet alleen de zintuigen stimuleert maar ook sfeer creëert in huis. Kaarsen creëren extra licht wanneer de dagen donker zijn, ze zorgen voor sfeer en beïnvloeden je mood. Deze drie tips laten je de geurkaarsen extra intens ervaren.

1 Zoek een rustige plek op en ga comfortabel zitten.

2 Ontspan en haal diep adem, merk of je de geur ruikt en beoordeel deze. Wat herken je in de geur? Waar denk je aan? De zee? Bossen? Parfum? Het lichaam?

3. Blijf je concentreren op de geur, ook als je gedachten even afdwalen. Probeer al je aandacht op je reukvermogen te richten en sluit af met een paar diepe ademhalingen.

mindfull ruiken

Prijs en verkrijgbaarheid
De NIEUWE limited edition AERIN kaarsen zijn exclusief verkrijgbaar vanaf december 2018
aan de Estée Lauder-counter van de Bijenkorf.
Adviesverkoopprijs:
AERIN Amber Musk, 200gr € 65,-
AERIN Mediterranean Honeysuckle, 200gr € 65,-
AERIN Lilac Path, 200gr € 65,-
Kaarsen als een set, 3 x 60gr € 77,-