Met mode de wereld een beetje beter maken? OU. dan?

Dat mode niet bepaald milieuvriendelijk is, dat weten we allemaal. Gelukkig wordt de footprint van veel creatieve bedrijven steeds kleiner. Merken worden steeds inventiever als het gaat om een steentje bijdragen aan het milieu. Zo ook OU., een relatief klein ‘boutique’ bedrijf met een minimale footprint, door de productie in kleine oplages niet ver van hier. Denk aan Italië. Portugal, Spanje en Turkije. Alle items zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt om bewust aan te schaffen en lang te dragen en de kleding is ook ‘second-life’ proof Kijk. Daar houden wij van!

Speciaal voor een unieke samenwerking met EarthToday heeft OU. Boutique Stories een ‘Organic Planet Sweater Collection’ ontworpen. Bij aanschaf van een ‘Planet Sweater’ krijg je een unit of nature cadeau. Een uon is een echte vierkante meter beschermd stukje planeet, inclusief geolocatie en bewijs van bescherming op jouw naam geregistreerd. Via EarthToday.com kun je zelfs je eigen stukje beschermde natuur bekijken en in de gaten houden.

Als dat niet mooi is? EarthToday is een community of changemakers met de missie om 50% van de planeet voor het jaar 2050 te beschermen met een nogal briljant en disruptive idee: Iedereen gaat een stuk natuur voor zijn rekening nemen, en samen worden dat grote gebieden die we in beheer laten bij de grote erkende natuurbeschermers die zich voor dit plan universeel verbinden. En… voor elke via EarthToday beschermde m² brengen de natuurbeschermingsorganisaties nog één m² in bescherming, gegarandeerd. Dat is het groenste groei model, waar iedereen die van de planeet houdt aan mee moet doen.
OU
OU.’s limited edition Sweater Trio is gemaakt van zacht organisch katoen en met veel liefde voor onze Moeder Aarde. De planeet is namelijk van jou en van ons. We moeten stukje bij beetje onze planeet gaan ‘ownen’ en beschermen, voor altijd. Hoe meer uon’s via EarthToday hoe meer de planeet kan blijven bloeien.