Deze lifesafers zijn onmisbaar als je naar Lowlands gaat

Festivalgangers houden al weken het weer in de gaten. Uiteraard komt het dan ook niet als een verassing dat het tijdens het festival der festivals gaat regenen. Kaarten voor Lowlands worden massaal voor een prikkie op Ticketswap verkocht maar jongens… een beetje regen mag de pret niet drukken. Wij kunnen tig oplossingen bedenken waardoor je niks hoeft te missen.

Dus pak je tent maar in! Ook al gaat het gieten en verandert het terrein in één grote modderpoel, jij bent erbij. Diehard die je er bent. Deze checklist zorgt ervoor dat Lowlands niet in het water valt.

Snipes
Deze sneaker covers zijn ideaal voor als je je regenlaarzen niet uit de kast wilt halen. Thank god voor degene die dit heeft bedacht! Ik verwacht dat ze dit weekend niet aan te slepen zijn…

lowlands regen

Snipes sneaker covers, €9,99

Zebra hoedje
Dit heerlijke hoedje beschermt je haar tegen de regen of schermt je haar af als het helemaal pluizig is geworden. Hoe dan ook, you need it.
liu jo bijenkorf
Waterafstotend hoedje, €36 Liu Jo via de Bijenkorf

Zonnebril
Don’t forget your sunglasses. We doen namelijk gewoon alsof de zon schijnt en anders beschermt de bril in ieder geval je mascara tegen uitlopen. Bovendien is dit glitterende exemplaar perfect op een festival!
sunglasses
Sunglasses, €138 Patrizia Pepe

Waterproof en ademende regenjas
Dilemma’s, dilemma’s. Je moet een regenjas aan maar het moet er ook een beetje mooi uitzien. Je wilt droog blijven maar niet zweten. Wij hebben het stijlvolle antwoord op al uw problemen: de regenjassen van Alexa Chung voor Barbour. Geloof me nou, deze ga je nog vaker nodig hebben.
lowlands regenjas
Kijk op de website van Barbour voor meer verkoopinformatie