Laat je meevoeren door de nieuwe geuren van Ella K

Er zijn maar weinig hedendaagse parfumhuizen die zijn opgericht door een vrouw. Ella K is een uitzondering en een ode aan de assertieve vrouw. Sonia Constant is een van de oprichters én parfumeur. Haar drie nieuwste geuren zijn geïnspireerd op de wind, want mensen zijn altijd al gefascineerd geweest door de wind. Geuren zijn net als de wind een manier om je te laten meevoeren. Dit keer neemt Sonia je mee op ontdekkingsreis met The Leather Collection. Drie geuren met leer in de basis.

De geuren Harmattan, Ghibli en Khamsin voeren je mee naar verschillende unieke plekken op deze wereld. Om te beginnen naar het westelijke deel van Afrika, waar de sterke droge Harmattan in de wintermaanden waait. Harmattan. Het gelijknamige parfum van Ella K doet je denken aan soepel leer uit Noord-Afrikaanse leerlooieren met aardse tonen van geranium en warm ceder. Daarna strijk je zachtjes elders neer want Ghibli is een zijdezachte, warme wind die je naar de markten brengt in de Maghreb – het noordwestelijke deel van Afrika. Leer wordt gecombineerd met zoete tonen van nougat, gecombineerd met de keizerlijke geur van jasmijn. Het parfum is een warme bries die opstijgt de lucht in. Je eindigt de reis met de Khamsin, een zeer warme en droge zuidenwind die zich door de woestijnen van Israël en Egypte beweegt. Aromatische noten van zacht suède, een frisheid van oranjebloesem en de zoete geur van dadels doen je denken aan een ware fata morgana.

ella k

Laat je meevoeren door de wind en ontdek de drie parfums uit Ella K’s Leather Collection bij Skins Cosmetics, zowel in onze boutiques als online.

Lees ook: Nederlandse designer Kimberley Jenneskens lanceert capsule collectie voor sidestep studio