Kaviaar voor je haar!

Voor je haar wil je alleen het allerbeste. Right? Ik weet niet hoe het met jouw haar zit, maar als ik mijn haar gewassen heb, dan zitten er altijd flink wat klitten in. Borstelen of kammen is een crime! Dit komt omdat ik fijne haren heb, die door de hoge pH-waarde in het kraanwater ook nog eens beschadigen en droger worden. Wanneer ik geen goede producten gebruik merk ik dat dit alleen maar erger wordt. Daarom ben ik gezwicht voor kaviaar voor mijn haar. Alterna Haircaire heeft namelijk een Caviar productlijn.

Alterna Haircare is zeker geen nieuwkomer, het merk bestaat al sinds 1997 en staat bekend om zijn luxe haarverzorgingsproducten. De producten zijn salon gestest en alle ingrediënten zijn vrij van parabenen en sulfaten waardoor ze zachter zijn voor je haar. Sulfaten zijn effectieve reinigers maar kunnen ook té grondig reinigen waardoor het haar juist uitdroogt en beschadigt. Parabenen zorgen voor een langere houdbaarheid van het product maar er zijn discussies over het effect van parabenen op de hormoonhuishouding.

caviar

Na het gebruik van producten van Alterna Haircare, merk ik al na een paar keer wassen verschil. Gezondere, vollere haren zonder pluis maar met glans. Precies wat je graag wil! De producten verzwaren het haar niet, waardoor het sneller gaat hangen en je volume mist. Hierdoor lijkt het alsof ik honderd procent volume terug heb gekregen! Goed spul is het zeker, kaviaar voor je haar!

.