Karlijn en Evelyn van Holistik organiseerde hun eerste ‘REFORM HOUSE’

Afgelopen donderdag organiseerden Karlijn en Evelyn van Holistik, een online magazine waar wij dagelijks op koekeloeren, hun eerste ‘REFORM HOUSE’. Een event waarbij social influencers en wereldverbeteraars kennis mochten maken met duurzame merken en initiatieven. Fantástisch en bere-interessant voor alle liefhebbers van deze planeet.

Holistik’s REFORM HOUSE vond plaats in het Canal House, een charmant boutique hotel aan de Keizersgracht. In het hotel waren maar liefst twintig lifestyle merken aanwezig die als missie hebben om van deze wereld een mooiere plek te maken. Dit kan doormiddel van sustainable te produceren, iets terug te geven aan de wereld of in te spelen op een optimale gezondheid van mens en dier. Zoals ze het zelf zeggen: “van money naar meaning.” Het woord REFORM HOUSE doet in dit geval helemaal niet meer denken aan een stoffige plek!

Holistisch leven hoeft niet ingewikkeld te zijn
Tijdens de opening van het event spraken Karlijn en Evelyn mooie woorden. Want wat betekent een holistische levensstijl nu precies? Draait het om mediteren, bomen knuffelen en voor eeuwig de alcohol skippen? Of gaat het veel verder dan dat? Wanneer ik het woord holistisch uitspreek zie ik mensen denken: daar heb je weer zo’n ‘zweefkees’. Maar… holistisch leven heeft niet zoveel met zweven te maken. Het is een manier van leven waarbij je voelt dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Wanneer je je verbonden voelt met alles en iedereen, heb je meer respect en liefde voor de wereld om je heen. Ook jouw leven is lichter.

Holistische merken
Afijn. De merken op het event zijn allemaal op een holistische manier te werk gegaan. Zo heeft Arie Boomsma samen met Holistik een ‘Healthbox’ samengesteld. Eentje waar je u tegen zegt. De ‘Healthbox’ is in het leven geroepen om Nederland een stukje gezonder te maken. De producten in de ‘Healthbox’ helpen je daarbij. Zo ben ik erg blij met de tandpasta zonder fluoride van van ‘Blue m’. Deze unieke tandpasta bevat naast actieve zuurstof uit o.a. honing ook xylitol en lactoferrine en helpt je om het tandvlees en de tanden gezond te houden. Ook raakte we aan de praat met de ladies achter het merk We Love The Planet waar ik een tijdje terug al een artikel over schreef. Hun natuurlijke deodorant werkt namelijk als een tierelier! Op het event kwam ik er ook achter de kracht van zilverwater van The Health Factory. Het is een alternatief voor de reguliere antibiotica waar veel mensen resistent voor zijn. Colloidaal zilver is smaakloos, veilig in gebruik en het is een natuurlijk antibioticum. Daarover vertel ik later meer! De missie van Karlijn en Evelyn is zeker geslaagd. ‘Reform House’ draagt bij aan mooie nieuwe samenwerkingen en verfrissende inspiratie om zo met z’n alle nóg meer mooie content te kunnen creëren.

health box
reform house
reform house
Evelyn links en Karlijn rechts
armbanden
holistik

Foto’s door Michael Graste