Juwelen koesteren doe je door het schoonmaken van deze pronkstukken

Juwelen schoonmaken is essentieel als je deze koestert en lang mooi wil houden. Alleen hoe doe je dat? Sieraden schoonmaken? Zeker met kostbare juwelen is doe-het-zelven zonder enige kennis niet zo handig. Je kunt jouw kostbare juwelen namelijk ook beschadigen! Dat wil je juist niet.

Op 11 mei 2024 opent byJacky haar deuren op Keizersgracht 241 in Amsterdam en tijdens deze dag vol creativiteit in inspiratie, krijg je ook een kijkje in haar open atelier. En wat denk je dat je daar gaat zien? Juist! Hoe je juwelen kan schoonmaken. Want dat is immers dé expertise van het team van byJacky. En als je wil weten hoe jij jouw werpgoud mooi houdt of hoe je de glas op jouw verlovingsring weer terugkrijgt, is dit jouw moment.

juwelen schoonmaken

Juwelen schoonmaken voor meer glans

Niet alleen blijven juwelen langer mooi, ze krijgen door een goede schoonmaakbeurt ook hun glans weer terug. Geef dierbare juwelen daarom eens in de zoveel tijd een opknapbeurt!

Oprichter Jacky de drijvende kracht

Al deze kennis komt van Jacky, de oprichter en drijvende kracht achter de unieke byJacky-ervaring. Jacky Na het verfijnen van haar ambacht bij een gerenommeerd juwelenhuis in Nederland, is ze nu een HRD- diamant grader en gecertificeerd gemoloog, en beschikt ze over ongeëvenaarde expertise op het gebied van juwelen, materialen en ontwerpen.

Juweelontwerpsters

Jacky vindt dat andere gepassioneerde juweelontwerpsters ook een podium verdienen en daarom zijn er inspirerende collecties te ontdekken. Bijvoorbeeld van Celine Roelens die niet alleen juweelontwerpster is, maar ook edelsteenkundige. Met haar juwelen wil ze vrouwen kracht en zelfvertrouwen geven en daarvoor gebruikt ze zeldzame Padparadscha-saffieren tot levendige Paraïba-toermalijnen. Verwacht kwaliteit en innovatie.

Ook NeverNoT is te bewonderen op 11 mei. De collectie, geïnspireerd door de kracht van reizen en avontuur, viert spontaniteit en levensvreugde. Zo wordt de wereld van de wereld weerspiegelt in goud.

Kom langs en laat je betoveren door de schitterende wereld van juwelen op 11 mei op de Keizersgracht 241 in Amsterdam.

Duik ook in de wereld van horloges!