Interview: ze struggelde met energie maar dit bracht Maartje Niehof haar bedrijf SUPS

Maartje Niehof is de founder van SUPS, een premium supplementen merk dat in 2020 is opgericht vanuit Amsterdam. Met dit gloednieuwe merk had ze al snel een succesformule te pakken. Toen ze moeder werd, vond ze het lastig om alle ballen in de lucht te houden. Je wil enorm veel maar hebt bar weinig energie. Dit feit bracht haar op een idee waar ze niet alleen zelf van profiteert. SUPS is er voor alle vrouwen die een boost kunnen gebruiken. En dat is précies waar Maartje het meeste voldoening uit haalt: vrouwen verder helpen. 

Wanneer ben je gestart met je bedrijf?

“Het idee van SUPS is in 2019 ontstaan toen ik echt he-le-maal klaar was met mij altijd maar een zesje voelen, terwijl ik energie voor tien nodig had voor al mijn ambities en mijn gezin met vier kinderen. Ik ben toen vrouwen – specifiek moeders – gaan onderzoeken en kwam erachter dat ik niet de enige was die struggelde met energie, vitaliteit en de hormoonbalans. Hieruit ontstond de wens om iets ontwikkelen wat vrouwen van binnenuit zou ondersteunen en wat gemakkelijk als routine in ieders leefstijl zou passen. Samen met een team van gezondheidsspecialisten zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van hoogwaardige supplementen die werkelijk bijdragen aan hoe je je op dagelijkse basis voelt.”

Wat is het gedachtegoed achter SUPS

“Dat selfcare de ultimate key is voor iedereen die wil kunnen genieten van alle rollen die je vervult in je leven. Je hebt als vrouw – en zeker als moeder – nu eenmaal vele rollen te vervullen die de meesten van ons ook nog eens graag tot in perfectie uitvoeren. Dat kost tonnen energie, zowel lichamelijk als mentaal. Enkel als je héél goed voor jezelf zorgt, heb je de kans om jezelf weer op te laden voor deze verantwoordelijkheden. Zowel kleine als grote keuzes dragen bij aan het totaalplaatje. Gezonde voeding, voldoende rust pakken en bewegen; al deze dagelijkse keuzes vormen jouw lifestyle puzzle. En wij zijn een gouden puzzelstukje voor je; selfcare in een potje. Gemakkelijk, snel en effectief.”

sups

Wat betekent selfcare voor jou

“Selfcare voor mij is: alle elementen van mijn levensstijl steeds weer onder de loep nemen. Ik schiet al gauw in een altijd-aan modus en moet echt zorgen dat ik mijn rust pak. Dat doe ik door dagelijks, tussen mijn afspraken door, te wandelen over de grachten, door podcasts te luisteren, en te genieten van voldoende momenten met mijn gezin. Samen fietsen of chillen in de tuin en avondjes met mijn man. Verse voeding en gezonde keuzes zijn voor mij essentieel, want ik reageer gevoelig op ongezonde en niet zuivere voeding. Ik wil dus zorgen voor een gezonde en haalbare balans die bij mij past! En uiteraard neem ik dagelijks bewust mijn SUPS in.”

Hoe empower jij andere vrouwen?

“Ik hoop op verschillende manieren. Ten eerste ben ik altijd open over mijn eigen struggles en eerlijk over mijn rol als moeder. Ik wil graag dat anderen weten dat ze niet de enige zijn die soms twijfelen, het even niet zien zitten of terugverlangen naar andere tijden. Op een totaal andere manier hoop ik te laten zien dat het neerzetten van een succesvol bedrijf in combinatie met moederschap écht tot de mogelijkheden behoort. Als je maar keihard werkt en bereid bent om te leren. Ik hoor het mezelf zo vaak tegen andere vrouwen zeggen die dromen over iets voor zichzelf. Het kan!”

Wij houden van groot dromen, waar droom jij nog van?

“Na twee succesvolle eerste jaren in Nederland, is SUPS nu ook live in Duitsland. Vanuit daar gaan we de rest van Europa veroveren! We gaan als een dolle en dat betekent dat vrouwen ons nodig hebben. Dat idee geeft mij en de rest van het team energie om door te gaan!”

Maartje in drie woorden

“Oeh, lastig om dat over mezelf te zeggen. Ik denk: ambitieus, perfectionistisch en een tikkeltje gek. Ik hoop dat anderen mij zien als behulpzaam, gezellig en eerlijk!”

Over SUPS

SUPS is er om vrouwen te empoweren.  Een vrouw zou zichzelf moeten prioriteren en extreem goed voor zichzelf mogen zorgen, zodat zij zich sterk en krachtig voelt om de uitdagingen op haar pad aan te gaan. SUPS biedt in haar eerste twee productlijnen hoogwaardige supplementen voor zwangere vrouwen en moeders. Deze supplementen zijn verkrijgbaar in twee bundels, namelijk ‘The Pregg Plan’ voor mommies-to-be en ‘The Mom Plan’ speciaal voor moeders. De 100 % vegan supplementen zijn ook los te bestellen. Benieuwd? Wij zetten ze even op een rij en hebben ook nog eens fijne kortingscode voor Enfait lezers.

Gebruik ENFAIT15 voor 15% korting op je gehele eerste bestelling op de website van SUPS. 
SUPS

MOM TO BE – PREMIUM MULTIVITAMINE

De pure prenatale multi met de beste vorm van foliumzuur: folaat. Dit unieke zwangerschap supplement met hoogwaardige ingrediënten is gemaakt om je voedingsplan te upgraden met benodigdheden voor zowel mama als baby.

€22,50

RISE – MULTIVITAMINE

Deze voedende multivitamine en – mineraal voor vrouwen helpt bij het bestrijden van diepgewortelde vermoeidheid, door middel van ingrediënten die het lichaam op vele niveaus ondersteunen. Een krachtige multi, met zorg samengesteld.

€22,50

BALANCE – HUMEUR & HORMONEN

Voel je je uit balans, ervaar je stemmingswisselingen en heb je het gevoel dat je wel wat hormonale balans kunt gebruiken? In Balance vind je ingrediënten die bekend staan om hun hormonale ondersteuning, zoals Maca en B6. Maca is een adaptogeen die bekend staat om haar kwaliteit de vrouwelijke hormoonbalans te ondersteunen.

€22,50

REVIVE – KRACHT & IMMUNITEIT

Dit is een supplement voor de drukke levensstijl, vol met antioxidanten, gewonnen uit 22 Mediterrane groenten, fruit en kruiden. Dit product bevat het equivalent van 2,5 porties groenten en fruit aan antioxidanten.

€22,50

 

Lees ook het interview met Nabila over duurzame modeproductie