Inspiratie nodig voor moederdag? Dit zijn nuttige én fraaie moederdagcadeaus

Het is tijd om je moeder in de watten te leggen! Moederdag, zondag 8 mei, is een dag om stil te staan bij alle moeders op de wereld. Moeders die iedere dag weer voor de kroost zorgen, wensmoeders, voor eigenlijk alle moederfiguren die je je maar kunt bedenken. Waarom dan wel? Waarom niet! We kunnen alles commerciële onzin vinden maar stiekem houdt iedereen van fraaie moederdagcadeaus of een doodeenvoudig kaartje met lieve tekst.

Nu kan het lastig zijn om jaarlijks weer wat nieuws te verzinnen: om deze reden helpen we graag met het kiezen van een waardevol presentje. Ben je nog op zoek naar een cadeau voor je moeder? Kijk dan snel verder voor onze favorieten.

Skon spul

marie stella maris

Verwen je moeder met onze all time favorite producten van Marie-Stella-Maris, maar dan in een allerknapste, speciaal voor moederdag ontworpen, ‘confetti-inspired’ verpakking. Daardoor is dit verwencadeau extra bijzonder. Vanaf €29 heb jij al een uniek cadeau.

Vegan & Natuurlijke rode lipsticks

MÀDARA

Als MÁDARA een natuurlijke, rode lipstick maakt die ook nog vegan is, moet je deze toevoegen aan je moeders beautyarsenaal. Het creëren van deze rode lipsticks is een complex proces, want rood zónder synthetische kleurstoffen en zónder van dieren afkomstige pigmenten zoals karmijn, is een uitdaging. They did it en nu is het aan je moeder om er fantastisch uit te zien. De lipstick is verkrijgbaar voor €25 via MÁDARA.

Klikkie

klikkie

Geef je moeder drie, zes of zelfs twaalf maanden een klikkie foto-abonnement cadeau waarmee jullie samen alle mooie herinneringen in de vorm van tien foto’s in hoge printkwaliteit thuis ontvangen. Er worden immers veel foto’s gemaakt maar daarna worden ze vergeten. Door klikkie herbeleven jullie alle mooie momenten samen zonder enige moeite.

Summer of 69

magnolia bliss

De kans is groot dat jouw moeder zich de zomer van ’69 nog goed kan herinneren. Het was een tijd waarin vrouwelijke onafhankelijkheid en vrijheid hoogtij vierden. Geef doormiddel van Magnolia Bliss, de nieuwste geur van Juliette Has a Gun, dit ultieme gevoel van vrijheid, blijheid en dansen op een zwoele zomeravond aan je moeder cadeau. Magnolia Bliss is een bloemig parfum met een licht fruitige twist en daarom een zalige geur in de maand mei. De geur is verkrijgbaar vanaf €90 bij Skins Cosmetics.

Zelf bakken

Moederdag staat vooral in het teken van quality time met elkaar. Vaak is het de moeder die zorgt dat de tafel rijkelijk gevuld wordt met lekkers. In dit geval is het andersom. Bak eens scones voor je moeder! Heel makkelijk, je hebt weinig nodig en het zorgt voor een geluksmoment bij de thee. Zie. Zelfgemaakte moederdagcadeaus zijn misschien wel het allerleukste!

Struin naar tweedehands glazen

murano

Geef je moeder een set bijzondere (champagne) glazen cadeau. Wij vinden vaak de mooiste exemplaren op Marktplaats, rommelmarkten of in kringloopwinkels. Een hele set bij elkaar vergaren kan lastig zijn, maar wie moeite doet wordt beloond! Schrijf er een lief kaartje bij dat je regelmatig samen een drankje gaat doen! Wordt het nóg leuker.

Moederdagcadeaus hoeven niet altijd veel te kosten. Liefde is het meest kostbare om te geven! Wij zeggen: het is in ieder geval een dag om niet te vergeten.