In de toekomst slik jij jouw persoonlijke health tracker gewoon in

We zijn reeds bekend met polsbandjes die onze gezondheid nauwkeurig in de gaten houden. Het is vaak een combinatie van een hartslagmeter en stappenteller ineen. Je weet precies hoeveel calorieën je op een dag verbrandt. Zelfs als je slaapt houden polsbandjes of mobiele telefoons alles in de gaten. Je mist nooit meer wat! Als kers op de taart gaat dit in de toekomst helemaal vanzelf: want de health tracker slik je dan gewoon in.

5 dingen – naast seks – die een écht orgasme veroorzaken.

Volgens Jawbone zijn al die polsbandjes onhandig goed. Mensen nemen de moeite niet om dag in, dag uit het polsbandje om te doen. Stel je nu eens voor: we slikken een soort van sensor in en de rest gaat vanzelf? Dat is zeg maar zijn idee. Met als doel: zo gezond en lang mogelijk leven met behulp van een health tracker. De sensor kan via de bloedbaan bijna alle organen bereiken en deze monitoren. Alle vergaarde informatie is direct zichtbaar op een verbonden smartphone of ander apparaat.

Volle lippen op een natuurlijke manier? Dat kan! Met BioLips.

Het is nog niet zover, maar het komt eraan. Dan weet je dat alvast. Straks loop jij met een soort van sensor – geen idee hoe dat eruit gaat zien – in je lichaam. Behalve de hartslag en het aantal verbrande calorieën kun je nu bijvoorbeeld ook het alcoholpercentage in je bloed meten. En koppel het systeem aan je woning, dan wordt ook de verwarming automatisch een standje hoger gezet als jij het koud krijgt. Handig!