Must-have: Himalaya zoutketting om aan te likken

Je denkt nu vast en zeker, wat moet ik met een ketting om aan te likken? Dat dachten wij ook! Maar de onderliggende gedachte is simpel: Himalaya zout heeft erg veel voordelen voor je gezondheid. Het stimuleert de negatieve ionen – die zuurstof zuiveren – en het zorgt voor een gezonder immuunsysteem. De likketting – van Himalaya zout – is daarom vanaf nu ook voor mensen verkrijgbaar!

Lees ook: Dit moet je weten voordat je een zoutlamp koopt.

Waarom Himalaya zout?
Himalaya zout is een oeroude en onbewerkte vorm van zout. In tegenstelling tot het ‘gewone’ tafelzout bevat Himalaya zout ongeveer 84 natuurlijke mineralen inclusief jodium. Bovendien is het vrij van toxines. Het zout helpt je lichaam zelfs met het afvoeren van gifstoffen.
Schermafbeelding 2015-12-11 om 09.28.07
Dieren likken al jaren aan Himalaya zout
Omdat dieren stukken minder zout binnen krijgen via hun dagelijkse voeding, hangt er vaak een brok zout in de stal. Hier likken ze zo nu en dan aan, en zo blijven ze gezond!

Pas op
Téveel aan de ketting likken is juist niet goed voor je gezondheid. Omdat we dagelijks ongemerkt al veel zout binnen krijgen – denk aan de bewerkte voedingsmiddelen – willen we niet nog meer consumeren.

ketting

Kopen?
Ben jij overtuigd? Dan kun je de zoutketting hier kopen. Voor jezelf of om te geven.