Gracefully ouder worden door je huid een boost te geven

Gracefully ouder worden, dat willen we wel.  Je levensstijl bepaalt onder andere hoe jij veroudert en hoe jij in je vel steekt. Je moet er dingen voor laten en dingen juist wél doen. Waarvan er niks zo eenvoudig is als slapend mooier worden. Terwijl je slaapt, kun je je huid een boost geven met de Derma Collagen producten van MÁDARA. Voortvloeiend uit menselijke biologie, ontwikkeld met groene chemie is dit de nieuwste lijn van het natuurlijke skincare merk. Collageen  is namelijk een  must  voor  een  mooie,  stevige  huid.

Lesje collageen

Collageen is een belangrijk eiwit in je lichaam en het zorgt in de huid voor stevigheid en souplesse. Na je 25e daalt het collageengehalte in de huid met 1% per jaar. Daarnaast beïnvloeden factoren als blootstelling aan de zon, roken en bepaalde voedingsmiddelen (let op suikers!) de aanmaak en afbraak van collageen. Om de huid glad, stevig en jeugdig te houden, is het essentieel om de collageenproductie te stimuleren en op peil te houden, vooral rond de leeftijd van 30-45 jaar. Samengevat:

– Collageen helpt de elasticiteit van je huid te behouden

– Collageen maakt de huid gladder, zachter en soepeler

– Collageen zorgt voor minder rimpels en lijntjes

Zo zie je maar dat het onmisbaar is om gracefully ouder te worden. Alleen hoe boost je je huid met collageen?

Peptiden

Peptiden zijn ketens van aminozuren, verbonden door peptideverbindingen. Het zijn de bouwstenen van essentiële eiwitten in de huid. Collageenpeptidedeeltjes zijn piepklein en hierdoor worden ze eenvoudig opgenomen door de huid waarna ze helpen de huid te versterken en verschillende huidproblemen aanpakken. Hexapeptide-11, dat de kern vormt van het Derma Collagen-assortiment, bestaat uit zes aminozuren die de collageensynthese helpen stimuleren, waardoor het verlies van elasticiteit en volume wordt tegengegaan.

Schoonheidsslaap krijgt een nieuwe dimensie

Het onderhouden van de huid is een ongoing proces. Je mag niet verwachten dat je na één keer smeren al grote verschillen ziet. Zeg maar zo: de aanhouder wint. Wanneer je de huid dagelijks reinigt, gezond leeft, jezelf beschermt tegen UV-straling en steevast smeert, ga je verschil zien. Beautyroutine’s kunnen zo uitgebreid zijn als je wil, maar het hoeft niet lang te duren. Reinig de huid grondig voor het slapen gaan en gebruik dan de nieuwe Derma Collagen Night Source Sleeping Cream van MÁDARA die al het werk voor je doet. Deze rijke, herstellende formule met biotechnologische natuurlijke peptiden, fytosterolen, micro-algen en hyaluronzuur activeert de nachtelijke vernieuwingscycli van de huid en stimuleert de collageensynthese. De formule hydrateert en laadt de huid op met essentiële eiwitten, aminozuren en lipiden die de opperhuid versterken. Dit is alles wat je nodig hebt voor een vollere, gladdere en stralende huid overdag.

MADARA

 

Night Source Sleeping Cream, €44,90 via MÁDARA