Goud voor je huid? Ja hoor, smeer alleen met het allerbeste!

Het klinkt erg decadent: goud op je huid smeren. Toch zijn er verschillende merken die ‘goud voor op de huid’ aanbieden. Verwacht niet dat er een klompje goud in jouw potje zit, goud in skincare staat vaak synoniem voor een wondermiddel óf er wordt gebruik gemaakt van colloïdaal goud. Dit goud wordt in nanodeeltjes behandeld en zo in het product verwerkt. Anyway, hieronder twee gouden tips op het gebied van golden skincare!

La Fervance Éclat Extraordinaire

La Fervance Éclat Extraordinaire is 100% natuurlijke en een onwijs hydraterende crème waarvan je een zijdezachte huid met die ultieme glow krijgt. De luxe crème is verrijkt met 23 karaat goud en andere mooie, werkzame ingrediënten. Door het plump-effect vervagen rimpeltjes en door het goudstof in de crème die doordringt tot in de poriën worden afvalstoffen afgevoerd en onzuiverheden verwijderd. Goud activeert daarnaast de celvernieuwing, stimuleert de productie van collageen, elastine en de bloedcirculatie. Het potje is niet goedkoop maar wel een multitasker op jouw beautyplank. Je gebruikt hem overdag voor een extra gloss, gedurende de nacht als een intensief verzorgingsproduct of als herstellend masker als je het product wat minder zuinig aanbrengt.
la fervance

La Fervance Éclat Extraordinaire 50 ml, €195 via Skins Cosmetics 

Het Marokkaanse goud voor je huid: Calinz

Onlangs mochten wij kennis maken met het mooie merk Calinz. Het pure ingrediënt wat het product zo bijzonder maakt is arganolie. Deze pure arganolie doet wonderen voor je huid, haar en nagels. Zodra het product in aanraking komt met de huid smelt het en ervaar je een ultiem zen-moment.

Voordelen van arganolie voor de huid
1. Beschermt tegen beschadiging door de zon
2. Hydrateren van de huid
3. Behandelt een aantal huidaandoeningen
4. Behandelt acne
5. Geneest huidinfecties
6. Verbetert wondgenezing
7. Heeft anti-verouderingseffecten
8. Verminder de vettigheid van de huid
9. Voorkomt en verminderd striae

De missie van Calinz is niet enkel een mooi product in de markt zetten, het merk geeft ook iets terug aan de wereld. De fabriek werkt samen met een stichting die opkomt voor de rechten van alleenstaande vrouwen in Marokko.
calinz
Pure Calinz arganolie, €39,99 via Calinz