Glow op je gezicht? Dit is het ultieme stappenplan

Na een moeizaam begin van de lente (veel donkere dagen) is een stralend zomerseizoen meer dan welkom. En als je dan toch de zomer in je bol hebt, denk je na over een glow op je gezicht. Want wie straalt, krijgt dit ook regelmatig te horen.

We verzamelden vijf beautyproducten voor een zomerse glow. Van verfrissende oliën tot een sparkle op je gezicht hier of daar: begin de lente goed en houd dit vol tot in de verre zomer!

Innerlijke glow

Oké first things first, we kunnen smeren tot we erbij neervallen, echte schoonheid komt van binnenuit. Letterlijk en figuurlijk. Daarom is het belangrijk om goed voor de innerlijke mens te zorgen.

Stap 1: drink veel water!
Stap 2: slik Vitamine C voordat je het smeert.
Stap 3: vermijd de volle zon (ga niet liggen bakken).
Stap 4: eet gevarieerd, veel groenten en fruit.
Stap 5: rook niet!
Stap 6: verhelder je huid van binnenuit door supplementen.
Stap 7: reinig de huid iedere dag goed voor het slapen gaan.
Stap 8: neem voldoende rust en zorg dat je voor jou doen goed slaapt.

Glow op je gezicht

Dan zijn we nu aangekomen bij het rijtje favorieten van de redactie! Met deze producten is een mascara of oog make-up niet meer nodig omdat je een mum van tijd een stralende no make-up look creëert.

SUNDAY RILEY AFTERGLOW

Behoud forever een stralende gloed met de C.E.O. Afterglow Brightening Vitamin C Gel Cream. Deze moisturiser van Sunday Riley biedt de verhelderende voordelen van vitamine C en hydrateert daarbij de huid 24 uur lang. Een must-have voor de zonnige maanden die eraan komen.

sunday riley afterglow

Sunday Riley C.E.O. Afterglow Brightening Vitamin C Gel Cream is verkrijgbaar bij Skins Cosmetics

 

SKINONYM MÁDARA

Deze nieuwe mooimaker van MÁDARA Verzorgt terwijl deze verfraait en zorgt voor een naadloze dekking zonder een dikke laag make-up op je gezicht. Fijn is de toevoeging van collageen stimulerende peptiden om zo ook de veroudering van de huid tegen te gaan.

Kijk op de website van MÁDARA voor de hele collectie!

 

M.A.C Glow Play Blush

Snel een stralende finish aanbrengen? Dan is de M.A.C. Glow Play Blush ideaal! Je brengt hem overal mee naartoe of brengt hem thuis ’s ochtends aan om jouw glowy look kracht bij te zetten.

mac

Bekijk hier in welke tinten de M.A.C Glow Play Blush verkrijgbaar is!

MÁDARA Anti Pollution City CC Cream SPF15

Dit is een verzorgende CC crème met SPF15 waardoor hij meteen beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.  De crème met een tintje heeft een zijdezachte textuur die de huid beschermt, hydrateert en zorgt voor een vlekkeloze, maar natuurlijk uitziende glow. Het product blendt perfect met de huid waardoor imperfecties zoals roodheid, vaalheid en plekjes worden gecorrigeerd.

anti pollution

Kijk op de website van MÁDARA voor de hele collectie!

Trinny London BFF De-Stress serum

Dit wonderlijke serum geeft zelfs de meest gestresste huid een beetje glow. Het serum is verkrijgbaar in maar liefst twaalf verschillende kleuren en maakt de huid egaal en stralend terwijl deze gehydrateerd aanvoelt.
trinny london
Het serum is verkrijgbaar via de website van Trinny London.