Geniaal! Deze hometrainer maakt het mogelijk om Netflix te kijken maar alleen als je trapt

Het is soms lastig om gemotiveerd te raken voor een flinke work-out. Terwijl jij lekker op de bank ligt, slaan de twijfels meer een meer toe. Een heuse struggle want je wil wel maar je komt maar niet van die bank af. Deze nieuwe uitvinding zorgt er misschien voor dat je wél op de hometrainer stapt. Je kunt namelijk series binge-watchen terwijl je trapt.

Ronan Byrne, een Technologie student uit Dublin heeft de Cyflix ontworpen. Een hometrainer die het alleen maar mogelijk maakt om Netflix te kijken als je flink doortrapt. Dat is toch geweldig? Toegegeven: ik sport drie keer per week en dan heb ik of muziek in mijn oren of ik check de laatste vlogs. Terwijl ik dit aan het doen ben, trap ik steeds langzamer op de pedalen. Logisch want je bent afgeleid. Maar doormiddel van deze truc gebeurt dat dus niet meer. Hoe het werkt? Dat is een heel technisch verhaal dus helaas kun je nog niet aan de slag want het ontwerp is enkel een prototype. Als je geen pro bent in coderen dan red je het niet. Daarom doen we het nog maar even met onze smartphone app en dan trappen we af en toe maar wat langzamer.