Deze items horen in jouw garderobe deze zomer

Het is eindelijk weer lente, hier hebben we lang op gewacht. Naast dat het heerlijk is dat de zon weer schijnt, zijn de mensen over het algemeen ook een stuk vrolijker. Het voorjaar is hét moment om je kledingkast leeg te trekken en uit te zoeken welke items je wilt houden en welke items weg kunnen. Zo update je je garderobe deze zomer.

Als je duidelijk hebt welke items je houdt, kun je bekijken welke trends je in jouw garderobe gaat toevoegen. De zomer is vaak het seizoen dat je je wat sneller buiten je comfortzone durft te kleden, omdat we ons blijer en zelfverzekerder voelen met mooi weer. In dit artikel lichten we een aantal items uit welke echt in jouw garderobe moeten deze zomer.

Opvallende items met een kleur of print

Als de zon schijnt, dragen we over het algemeen meer gekleurde kleding en kledingstukken met een leuke print. In de winter zijn we meer geneigd om donkere kleding te dragen. Een felgekleurde t-shirt heren mag dan ook echt niet ontbreken in je garderobe deze zomer. Je kunt kiezen voor een effen kleur of je kiest voor een te gekke print, welke lekker opvalt.

Je kunt meerdere kleuren met elkaar combineren, en zelfs de printjes kun je met elkaar matchen. Let er wel op dat je look niet té druk wordt. Je kunt een item met een printje ook combineren met een felgekleurd kledingstuk, dat maakt de outfit een stuk gezelliger.

Een sneaker voor elke outfit

De sneaker kun je niet meer wegdenken uit ons leven, iedereen heeft wel een paar liggen. Er zijn zo ongelooflijk veel soorten sneakers, dat er voor iedereen wel een model is die hij leuk vindt. Je kunt ook met je heren sneakers uitpakken deze zomer, door ze in een leuke kleur te kopen of een sneaker met een leuke print.

Dit is ook een leuke manier om je outfit op te pimpen als je geen opvallende kleding durft te dragen. Je kunt je outfit dan rustig houden en uitpakken met je sneakers. Je kunt op deze manier bij iedere outfit een sneaker kopen, zodat iedere outfit on point is.

Vul je kast met goede accessoires

Accessoires zijn onmisbaar in iedere garderobe, omdat ze elke outfit een upgrade geven. Je kunt deze items zien als accessoires: petten, hoeden, riemen, horloges, andere sieraden, een zonnebril, heuptasjes of een andere tas. Je kunt dit in leuke kleurtjes aanschaffen of juist met een leuk printje erop. Zo geef je je look net dat beetje extra en shine jij de hele zomer in te gekke outfits. Draag je regelmatig een net pak? Dan kun je deze wat op pimpen door er een felgekleurde stropdas bij te dragen. Of kies voor een exemplaar met een leuk printje.