Enfait test: de werking van collageen drankjes

Een van de belangrijkste elementen om je huid jong te houden is collageen. Jammer genoeg is de voorraad collageen die je zelf produceert niet oneindig en vanaf je vijfentwintigste levensjaar wordt deze steeds een beetje minder. Als je de dertig bent gepasseerd gaat dit nog iets sneller om vanaf je veertigste nog maar niet te spreken.

Je huid krijgt zijn stevigheid door collageen en elastine, als deze langzamerhand verdwijnen is het logisch dat de huid slapper wordt. De meeste vrouwen raken in paniek bij het zien van de eerste rimpel en doen er alles aan om verdere aftakeling te voorkomen. Daar spelen verschillende merken slim op in: er worden heel wat producten met collageen verkocht. Nu schijnt dat crèmes met collageen niet helpen, maar dat je het moet drinken. Dit komt omdat collageen wordt aangemaakt in speciale cellen, ook wel: fibrolasten. Dit gebeurt allemaal in de diepere huidlaag, en de meeste crèmes dringen helemaal niet zo diep door. Drinken dus. Om te weten te komen of deze collageen drankjes écht werken, moeten we ze eerst proberen.

Pure Gold Collagen
Is jouw dagelijkse shot om jong te blijven. Dat is de belofte van Pure Gold Collagen en ik kreeg dertig flesjes in mijn brievenbus. Je moet dagelijks een flesje van 50 ml drinken en dit minimaal vier weken volhouden. Het zal mij benieuwen of het echt werk want mijn eerste rimpels heb ik al ontdekt. Daarnaast is mijn huid in de winter doffer en kan deze wel een healthy glow gebruiken. Ik ben altijd heel voorzichtig met het innemen van dit soort drankjes omdat je nooit weet wat er allemaal in zit. De ingrediënten lijst van Pure Gold Collagen is eerlijk en duidelijk en ik kan niks raars bespeuren. Daar gaan we dan…

collageen
Wel of niet?
Na dertig flesjes merk ik weliswaar écht verschil. Mijn huid is niet opeens piepjong maar wel stukken egaler en minder dof. Natuurlijk heeft je levensstijl een flinke impact op je huid, maar ik ben niet anders gaan leven… de enige verandering de afgelopen maand is wonderbaarlijk genoeg het dagelijks innemen van een flesje Pure Gold Collagen.

Ik deel mijn mening met vele anderen
Er is veel onderzoek gedaan naar de werking van Pure Gold Collagen. De uitkomsten van deze onderzoeken zijn veelbelovend en betrouwbaar. Uit de onderzoeken bleek dat de hydratatie van de huid met 12% was toegenomen na drie weken een flesje per dag te gebruiken. Zes weken later zijn ook fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en na negen weken is zelfs de elasticiteit met 20% toegenomen. Natuurlijk moet je naast het gebruik van Pure Gold Collagen gezond leven. Het drankje is een aanvulling op je levensstijl en kan factoren van buitenaf nooit vervangen of bestrijden.

30 flesjes kosten €126,00 en hier zie je precies waar ze je bij jou in de buurt kunt kopen.