Dit zijn dé sporttrends voor 2017

Op dit moment moet ik er niet aan denken om naar buiten te gaan voor een work-out. ECHT NIET! Maar ergens in het nieuwe jaar moeten we extra hard aan een summerbody werken. Dit zijn dé trends op work-out gebied.

Bodytec
Nu al favoriet omdat het maar twintig minuten duurt. HELL YEAH! Het is alleen wel iets met elektrische spierstimulatie (EMS) waarvan ik meteen denk: doet het pijn? Is het gevaarlijk? Schijnbaar niet en daardoor kun je in minder tijd flink resultaat boeken. Wij zijn voor!

Trampoline Springen
Jump baby jump! Dit is nog eens leuk en uiteraard is het ook gewoon een work-out. Met al dat springen verbrand je flink wat vet en krijg je buikspieren op de koop toe.

Hoepelen
Misschien is dit geen trend, heurlijk is het wel! Gewoon voor de televisie een beetje hoepelen voor een slankere taille. Dat doe ik het liefst.

Piloxing
Deze combinatie van pilatus, boksen en dansen is pittig! Logisch dat je in een les al 1000 calorieën verbrandt. Dit wil je en dit je niet (want zwaar!).

PLTS
PLTS maakt pilatus stukken leuker en effectiever. Met de barre en de full-body reformer ben je wel even zoet. Jouw lichaam wordt gerekt en gestrekt en jouw spieren worden sterker. Iets waar je aankomende zomer zielsgelukkig van wordt!