Dit zegt de vorm van jouw tanden over je karakter

Wij hebben er eigenlijk nooit zo op gelet: de vorm van onze tanden. Deze vallen pas op als het stompjes zijn of als er een mist. Toch zeggen ze meer dan wij denken, ze vertellen iets over onszelf. Dus ga even voor de spiegel staan en check of het klopt:

1. Ovale vorm
ovale tanden
Zijn jouw tanden ovaal? Dan ben je een tikkeltje verlegen en gevoelig. Je bent een organisatorisch talent en creatief. Bovendien kun jij je goed in een ander verplaatsen.

Een banaan om je gebit te bleken? Het werkt dus!

2. Driehoekige vorm
driehoekige tanden
Hebben jouw tanden meer de vorm van een driehoek? Dan leef jij van dag tot dag. Je piekert niet veel en het glas is altijd half vol. Vol optimisme durf jij te dromen dus ga vooral zo door!

3. Vierkante vorm
vierkante tanden
Heb jij vierkant gebit? Dan ben je vast erg rustig en heb jij je emoties goed onder controle. Bovendien heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent goed in relativeren en erg duidelijk.

4. Rechthoekige vorm
rechthoekige tanden
Anders dan bij een vierkant gebit zijn rechthoekige tanden langer. Rechthoekige tanden wijzen op een energieke persoonlijkheid. Je bent absoluut geen twijfelaar en hakt vaak de knopen door. Mensen omschrijven jou als praktisch en oplossingsgericht.